Byggstäd

Vi hjälper er med byggstädningen. Vi är medlemmar i Sveriges Byggindustrier och går under Byggavtalet (Byggnads). Detta innebär att vi är godkända att anlitas av byggföretag som har kollektivavtal.

Boka byggstäd

Byggstäd – Vi hjälper er gärna!

Oavsett om du är privatperson som önskar hjälp med en grovstäd efter renovering eller en byggfirma som byggt upp en nybyggnation kan vi hjälpa till. Det är oerhört viktigt att få bort alla dammpartiklar som samlas under ett bygge/renovering och oftast kräver det en grundlig städning. Vi hjälper i dagsläget ett flertal stora och små byggföretag samt privatpersoner runt om i hela landet.

Vad är en byggstäd?
En byggstäd innebär att vi utför en grundlig städning av alla ytor, från golv till tak. Man kan jämföra det med en storstädning med fler moment. Här finns också möjlighet att anpassa upplägget utifrån ditt behov.

Städhjälp

Byggstäd – Så funkar det!

Ta kontakt med oss för att boka in ett möte där vi går igenom hur vi kan hjälpa dig på bästa sätt. Vi löser allt från städ efter renovering till etableringsstädning (bodstädning)och slutstädning. Under mötet har vi möjlighet att skapa oss en uppfattning samt ge en offert.

100% människor!
Förutom att vi brinner för miljön och arbetar ständigt med dessa frågor så värdesätter vi människan. Vi jobbar för jämställdhet och jämlikhet inom Städarna där alla ska ha samma rättigheter, skyldigheter och möjligheter. Vi har t.ex. startat drömfonden för att ge fler möjligheten att uppnå sina drömmar. Här kan du läsa mer om drömfonden och mycket annat! 

Villkor för byggstäd
Här kan du ladda ner våra villkor för byggstäd.

Varför välja Städarna?

Kollektivavtal – Vi har kollektivavtal med Byggnads.

ID06 – Enligt lag sedan 2016 har våra medarbetare ID06 

Nöjd-Kund-GarantiKvalitétsgaranti med åtgärd tills du är nöjd

Brottsregisterkontroll – Alla våra medarbetare är kollade i brottsregistret 

Ansvarsförsäkring – Om olyckan skulle vara framme

 

Boka byggstädning

Kontakta oss så tar vi ett möte och går igenom hur vi kan hjälpa just ert företag.

    Vem är du?

    Vart finns ni?

    Övrigt

    Integritetspolicy