Tre nomineringar på Motalagalan för Städarna i Motala & VD Filip Printzell!

Filip VD städbolag

Tre nomineringar på Motalagalan för Städarna i Motala & VD Filip Printzell!

Under lördagen hölls Motalagalan där Städarna i Motala med VD Filip Printzell i spetsen var nominerade i hela tre kategorier! Städarna i Motala var nominerade till Årets Hållbarhetspris samt Årets Marknadsförare. Nomineringarna är kopplade till ett hållbarhetsprojekt som syftade till att minska bilberoendet och avslutades med en cykelparad. Delar av motiveringen löd:

”Städarna i Motala är företaget som vågade tänka lite utanför boxen då de använde sig av en miljöparad som marknadsföringskanal. Något som ligger rätt i tiden samt går helt i linje med bolagets hållbarhetstänk.”

Filip Printzell, VD för Städarna i Motala var nominerad till Årets Ledare där motiveringen löd:

”Filip har med sitt positiva ledarskap och engagemang tagit Städarna till nästa nivå. Han har en förmåga att se potentialen i alla individer och har förståelse för människors olika förutsättningar. Idag präglas Städarna i Motala av mångfald och medarbetare som brinner för sina jobb. Utöver den ökade tillväxten i bolaget har han också tagit ett stort kliv framåt inom hållbarhetsarbete genom att lyckats halvera utsläppen av fossila bränslen inom bolaget.”

Läs mer om projektet Minska mil i bil.

Om Städarna i Motala
Städarna i Motala grundades 2016 och är idag Motalas största hemservicebolag med ca 30 medarbetare. Bolaget har även ett dotterbolag i Tranås som bedriver hemtjänst på uppdrag av Tranås kommun, där sysselsätter bolaget ytterligare 30 medarbetare.  Städarna i Motala ingår i Städkoncernen Städarna Sverige AB