Städarna växer genom nytt förvärv i Eskilstuna

Städarna accelererar tillväxten genom förvärv av Eskilstunabolaget Hemkraft. I samband med förvärvet tar Städarna över samtliga kunder och medarbetare.

Norrköping 22-05-18

Städarna och dotterbolaget Städarna i Eskilstuna tar nästa steg i tillväxtsresan med förvärvet av Eskilstunabolaget Hemkraft. Hemkraft grundades år 2007 och har sedan starten varit ett kvalitetsbolag inom hemservice, med 18 anställda som hjälper många hem i Eskilstuna varje dag. I och med detta förvärv tar Stina Wilhelmsson, VD för Städarna i Eskilstuna, över stafettpinnen från grundarna Pirjo och Patrik. Om detta säger hon:

“Det känns jättekul att välkomna Hemkrafts kunder och medarbetare till Städarna-familjen. Med en större organisation i ryggen blir vi alla tryggare och bättre på att finnas där för alla Eskilstunabor som behöver städhjälp i sina hem”.

Om Städarna
Städarna Sverige AB grundades 2009 i Norrköping och är idag Sveriges 2:e största hemservice bolag med ca 800 medarbetare. Städarna är verksamma i 25 orter i mellansverige och har en målsättning om att bli rikstäckande. Verksamheten är en koncern med lokala dotterbolag som delägs tillsammans med en lokal VD från varje ort.

För mer information

Stina Wilhelmsson
VD Städarna Eskilstuna
[email protected]
0703-97 37 81

Lukaz Berg
Koncernchef – Städarna Sverige
[email protected]
0703-96 45 58