Städarna rekryterar Johanna Jonsson från Parks & Resorts som ny CFO


Städarna rekryterar Johanna Jonsson från Parks & Resorts som ny CFO

Städarna har inga planer på att sakta ned den explosiva tillväxten och storsatsar nu genom att tillsätta Johanna Jonsson, som senast kommer från en roll som Group Business Controller på Parks & Resorts, som ny CFO. Med siktet inställt på 1 000 medarbetare och nya etableringar är rekryteringen av Johanna Jonsson en viktig faktor för fortsatt framgång.

Johannas viktigaste uppdrag blir att driva Städarnas strategiska arbete framåt samt vidareutveckla koncernfunktionerna inom finans, ekonomi och inköp. I och med det är hennes erfarenheter från sin tidigare roll på Parks & Resorts och mångårig erfarenhet som bl.a. Ekonomichef för Mekonomen Sverige precis rätt.

Städarna ska bli det självklara valet för fler 
“Att kliva ombord på Städarnas tillväxtraket känns otroligt spännande. Kombinationen av högt ställda mål, aktiva långsiktiga ägare och en kultur där hjärtat sitter på rätt ställe är svårslagen. Jag kan inte tänka mig något roligare än att vara med och bidra på en resa som kommer skapa nya viktiga arbetstillfällen och underlätta vardagen för ännu fler människor. Genom åren har jag arbetat med flera starka varumärken och jag ser verkligen fram emot att tillsammans med mina kollegor göra Städarna till det självklara valet för ännu fler kunder.” säger Johanna Jonsson.

I och med detta ersätter Johanna tidigare CFO Ulrik Hollman, som efter 12 år säger att det är rätt läge att lämna facklan vidare. 

Vi är i ett skede där vi storsatsar för framtiden för att nå våra ambitiösa tillväxtmål, då krävs det att vi har vass kompetens i våra nyckelfunktioner. Det är anledningen till att Johanna var min absoluta drömkandidat för den här rollen och hon kommer in med precis den nya energi vi letat efter till koncernen och kommer utveckla oss enormt mycket”, säger Ulrik Hollman. Ulrik kommer själv fortsätta inom koncernen, men nu inriktat på förvärv. 

Om Städarna
Städarna Sverige AB grundades 2009 i Norrköping och är idag Sveriges 2:e största hemservice bolag med ca 800 medarbetare. Städarna är verksamma i 25 orter i mellansverige och har en målsättning om att bli rikstäckande. Verksamheten är en koncern med lokala dotterbolag som delägs tillsammans med en lokal VD från varje ort.


För mer information

Johanna Jonsson
CFO
[email protected]
070 – 958 33 85

Tjoffe Sjögren
Koncernchef – Städarna Sverige
[email protected]
0709-65 33 86