Städarna rekryterar Bodil Hermansson från Glossybox som CMO


Städarna rekryterar Bodil Hermansson från Glossybox som CMO

Städarna stärker upp ledningsgruppen och rekryterar Bodil Hermansson till Städraketen.

Städarna fortsätter att rusa framåt och närmar sig den magiska milstolpen 1000 medarbetare. För att nå de ambitiösa målen rustar koncernen för fortsatt tillväxt, först ut med denna nyckelroll.

Bodil Hermansson blir koncernens första CMO med uppdraget att leda Städarnas marknadsavdelning och vidareutveckla varumärke och kommunikation. Hon tar med sig stora digitala erfarenheter och kundinsikter bl.a. från sin senaste position som Nordenchef hos prenumerationstjänsten Glossybox.

“Jag har mina rötter i Norrköping och har med spänning följt Städarna sedan start. Det finns enorma möjligheter för bolaget och med det tydliga fokuset på medarbetare, hållbarhet och utveckling blev beslutet att följa med på resan enkelt. Att Städarnas värdegrund har så central roll i verksamheten är otroligt inspirerande och jag ser fram emot att ansluta till det här innovativa teamet.” säger Bodil Hermansson.

Städarnas koncernchef och grundare Tjoffe Sjögren säger att han ser fram emot att lämna över ansvaret för marknadsföringen och fortsätta utveckla bolaget tillsammans med Bodil och fortsätta resan mot ambitiösa mål.

“Vi har under 2021 fokuserat mycket på att se till att vi har vår tillväxtmotor i bästa skick och vi är redo att ta nästa steg och stärka vår position ytterligare. Vi är stolta över att vi redan har kommit långt i vår digitaliseringsresa och letade med ljus och lykta efter en en profil som Bodil för komplettera kompetensen i bolaget. När hon tackade ja var det lite som att vinna högsta vinsten på lotto, då våra ambitioner och värderingar matchar så väl. Nu har vi en spännande tid framför oss tillsammans”, säger Tjoffe Sjögren.

Om Städarna
Städarna Sverige AB grundades 2009 i Norrköping och är idag Sveriges 2:e största hemservice bolag med ca 800 medarbetare. Städarna är verksamma i 25 orter i mellansverige och har en målsättning om att bli rikstäckande. Verksamheten är en koncern med lokala dotterbolag som delägs tillsammans med en lokal VD från varje ort.


För mer information

Bodil Hermansson
CMO
[email protected]
073 – 507 88 46

Tjoffe Sjögren
Koncernchef – Städarna Sverige
[email protected]
0709-65 33 86