Städarna lanserar uppfinnartävlingen Städarna Labs

Städarna lanserar uppfinnartävling

Med en galen film lanseras Städarna Labs, en uppfinnartävling för innovationer inom städbranschen med en prissumma på 5000 kr!

I filmen berättar “den galna professorn” Tjoffe Sjögren, till vardags Städarnas koncernchef, om uppfinnartävlingen. Syftet med tävlingen är att hitta nya smarta lösningar som på något sätt underlättar i det dagliga arbetet för Städarnas medarbetare eller kan leda till en minskad belastning på miljön.

“Vi vill genom uppfinnartävlingen uppmuntra våra medarbetares kreativitet och skapa delaktighet i företaget. Vi är övertygade om att det finns massor av bra idéer som kan göra vardagen enklare för våra städhjältar”, säger en av initiativtagarna Satu Holmqvist, HR-chef på Städarna.

Tävlingen är alltså främst till för Städarnas medarbetare då man vill ta till vara på den kunskap och de idéer som finns inom organisationen. Dessutom vill man skapa ännu mer gemenskap och engagemang i den egna arbetssituationen.

“Att ha god ergonomi och att spara så mycket som möjligt på sin egen kropp är extremt viktigt när man har ett fysiskt arbete”, fortsätter Satu Holmqvist.

Vinnaren får 5000 kr och chansen att förverkliga sin innovation tillsammans med Städarna eller om man så vill i egen regi. Entreprenörsanda är något som ligger Städarna varmt om hjärtat och som man gärna uppmuntrar. Prisutdelningen kommer att ske på den årliga galan Städarna Awards, i år den 25 april på Arbis i Norrköping, där man delar ut priser till medarbetare som på olika sätt utmärkt sig under året.

Se filmen och läs mer om Städarna Labs på www.stadarna.se/labs

Om Städarna
Städarna Sverige AB som är Sveriges 3:e största hemservicebolag med drygt 600 medarbetare. Städarna är verksamma i 23 orter i mellansverige.

För mer information kontakta gärna:
Tjoffe Sjögren
Koncernchef
Städarna Sverige AB
0709 – 65 33 86
[email protected]

Satu Holmqvist
HR-chef
Städarna Sverige AB
076 – 132 22 78
[email protected]