Städarna i Stockholm gör rent i julens anda

Städarna startade upp sin verksamhet i Stockholm tidigare i år och vill nu redan till den första julen efter etableringen införa traditionen att göra en god gärning. De tog kontakt med Stockholms Stadsmission och fick möjligheten att hjälpa till med en julstädning för att höja julkänslan och bekvämligheten för de boende på Akutboendet BoCenter vid Fridhemsplan.

“Vi vill uppmana fler företag som har möjlighet, att göra en god gärning i julens anda. Något som kanske är en ganska liten sak för er kan göra stor skillnad för någon annan!” säger Casper Andersson, VD Städarna i Stockholm.

Under tre dagar utför Städarna en ordentlig storstädning av de ca 700 kvadratmeter stora lokalerna för att göra det fint inför julhelgen. 

“Jag är glad att få hjälpa till att göra något fint för andra inför julen”, Säger Fassiel Brini som är på plats och städar på akutboendet under tre dagar.

För Städarna är det viktigt att hjälpa till där man kan och planerar att se till att det blir en tradition att hjälpa till med julstädning på en plats i samhället där behovet finns varje år framöver.

Om Städarna
Städarna Sverige AB är Sveriges 3:e största hemservicebolag med nästan 600 medarbetare. Städarna är verksamma i 23 orter i mellansverige.

Om Stockholms Stadsmissions akutboende BoCenter
Akutboendet BoCenter riktar sig till män i hemlöshet och är en dygnet runt-verksamhet. Akutboendet erbjuder en trygg plats och olika stöd och hjälp, exempelvis i kontakter med olika myndigheter. 

För mer information

Casper Andersson
VD, Städarna i Stockholm AB

076-306 53 96‬
[email protected]