Städarna i Jönköping tillsätter ny VD

Städarna i Jönköping kliver in i det nya året med en ny VD.

Norrköping 23-01-26

Städarna i Jönköping grundades 2018 och består idag av 30 medarbetare. Emil Olausson tar steget in i VD-rollen med år av erfarenhet inom både säkerhetsbranschen och senast som platschef på Leos Lekland. Om sin nya roll säger han:

“Jag ser fram emot att få leda den här organisationen att ta nästa stora kliv mot att bli det självklara valet. Med stor tillväxt och fler medarbetare men också med fokus att behålla det familjära klimatet vi har idag inom hela organisationen.“

Emil tar över från frånträdande VD Melinda Gustavsson, som varit med och grundat Städarna i Jönköping. Emil själv kommer ifrån Linköping men har jobbat i Jönköping de senaste 6 åren.

“Jönköping har stor potential till att växa sig ännu starkare inom städbranschen. Det finns idag ett starkt näringsliv som hela tiden växer och utvecklas. En trend jag har sett under tidigare år är att nyckeln till god tillväxt och bra näringsliv i Jönköping är just samarbete, som redan finns idag mellan olika företag men som vi vill bygga på mer.”

Om de utmaningar som finns i många branscher och hushåll just nu säger Emil:

“Vi på Städarna kommer kunna leverera våra tjänster trots detta som påverkar många hushåll och företag idag, med våra olika anpassade alternativ på städtjänster. Det finns idag utformade städtjänster för just ditt behov som privatperson och företag hos oss och dem är framtagna för att tydliggöra behovet individuellt för varje kund.”

”Vårt fokus kommer alltid vara människor. Att göra något gott för andra och som har betydelse för andra. Där finns en ständig utmaning i att förändra de åsikter och fördomar som är kopplade till städbranschen, vilket är något som jag vill vara med och förändra. Våra städtjänster handlar i grund och botten om att hjälpa sina medmänniskor och som organisation är målet alltid att bidra med ansvar, bemötande och kvalité för just människor.

Om Städarna
Städarna Sverige AB grundades 2009 i Norrköping och är idag Sveriges tredje största hemservice bolag med ca 800 medarbetare. Städarna är verksamma i 25 orter i mellansverige och har en målsättning om att bli rikstäckande. Verksamheten är en koncern med lokala dotterbolag.

För mer information

Emil Olausson
Ny VD Städarna Jönköping
[email protected]
0709 42 08 86

Lukaz Berg
Koncernchef – Städarna Sverige
[email protected]
0703 96 45 58