Städarna i Eskilstuna/Strängnäs tillsätter ny VD


Städarna i Eskilstuna/Strängnäs tillsätter ny VD

Städarna i Eskilstuna AB som bedriver verksamhet i Eskilstuna och Strängnäs tillsätter Stina Wilhelmsson som ny VD.
Stina har tidigare arbetat som bla. arbetsledare och senast som vice VD för Städarna i Eskilstuna/Strängnäs, och axlar nu rollen som VD och delägare. Stina blev en del av Städarna genom förvärvet av Baz Hemservice som genomfördes under 2019. Stina har arbetat där i 9 år och började sin karriär i bolaget med att utföra städtjänster. Hon har under åren utvecklats till att bli en mycket kompetent och omtyckt ledare med ett starkt medarbetar- och kundfokus. Frånträdande VD, Mathias Bardland, kommer fortsätta sin entreprenörsresa genom att förverkliga en affärside utanför Städarna.

“-Jag är otroligt glad och stolt över att vi har ledare som utvecklas och kan växa inom organisationen samt att tidigare ledare förverkligar sina entreprenörsdrömmar. Vi tackar Mathias för sina snart 3 år på Städarna.” säger Tjoffe Sjögren, koncernchef – Städarna Sverige AB.

Städarna i Eskilstuna/Strängnäs grundades 2017 och är ett kvalitetsbolag inom städservice för privatpersoner och företag. Bolaget omsätter idag ca 12 mkr och hjälper varje månad över 400 privatpersoner och företag med återkommande städning. I dagsläget sysselsätter bolaget ca 40 medarbetare.

“-Jag är väldigt glad över att koncernledningen ger mig den här möjligheten och jag är mycket motiverad för min nya roll. Vi har fantastiska medarbetare och kunder med en stark teamkänsla. Jag motiveras av att göra Städarna till det självklara valet i branschen, både i Eskilstuna och Strängnäs”. säger Stina Wilhelmsson tillträdande VD för Städarna i Eskilstuna/Strängnäs.

Om Städarna

Städarna Sverige AB grundades 2009 i Norrköping och är idag Sveriges 3:e största hemservicebolag med ca 600 medarbetare. Städarna är verksamma i 23 orter i mellansverige och har en målsättning om att bli rikstäckande. Verksamheten är en koncern med lokala dotterbolag som delägs tillsammans med en lokal VD från varje ort.

För mer information

Stina Wilhelmsson

VD/Delägare, Städarna Eskilstuna AB
[email protected]
‭070 – 397 37 81

Lukaz Berg
vVD – Städarna Sverige AB
[email protected]
0703 – 96 45 58

Tjoffe Sjögren
Koncernchef – Städarna Sverige AB
[email protected]
0709-65 33 86