Städarna etablerar sig i Varberg och fortsätter ta västkusten med storm

Städarna har inga planer på att sakta ner och tar nu nästa steg på sin resa i Varberg – med verksamhetsledare Jovana Pavlov i täten

Städarna fortsätter att växa och nyast i familjen av bolag är Städarna i Varberg, som etablerade sig i början på året. Verksamhetsledare Jovana Pavlov ser förväntansfullt emot det kommande året i hemstaden Varberg. Om nyetableringen säger hon: 

”Jag är sjukt taggad inför västkusten och tror det kan bli en succé. Jag kommer gå med in med inställningen att sprida och växa i Varberg. Jag är trygg med att säga att det kommer bli ett bra start-år! Städarna har sitt fokus på människan, vare sig man är kund eller anställd!”

Jovana kliver in i rollen som verksamhetsledare med bakgrund från hotell- och städverksamheten, där hon senast arbetade som Housekeeping Manager på Varbergs Kusthotell, en roll som innebar starkt ledarskap och mycket personalansvar.

 ”Det jag har med mig idag från det arbetet är hur olika människor är, och att man måste behandla alla olika för att dom ska bli rättvist behandlade. Det var mycket blandade åldersgrupper, nationaliteter och både män och kvinnor. Mitt fokus låg på att anställa de som kanske i vanliga fall hade fått ett nej av en annan arbetsgivare. Nyanlända, ungdomar utan erfarenhet, att ge alla en rättvis chans så att de kan få visa vad man går för, för att jag tror på människan och alla har rätt till en bra arbetsplats med rätt förmåner och arbetsvillkor” kommenterar Jovana.

Som född och uppvuxen i Varberg står staden nära Jovana och hon ser det som en stor möjlighet att få starta någonting nytt tillsammans med Städarna i sin hemstad. Om detta säger hon:

”Varberg är en stad som tror på det lokala och nära hur mycket det än växer.. därför är det väldigt roligt att få göra detta i min hemstad där jag växt upp! Varberg är en del av mig och det är viktigt för mig att göra rätt ifrån mig och gå in 100% med ansvar, bemötande och kvalitet! Och att få öppna upp dörrarna tillsammans med Städarna är en häftig upplevelse!

Pandemin har slagit hårt mot Varberg precis som alla andra städer, det har varit tuffa år för företagare och det är viktigt att komma ihåg att det inte är helt ännu över. Varberg återhämtar sig och människor är på jakt efter jobb för att komma ut i samhället och påbörja arbetslivet. Städarna kommer erbjuda nya jobb där människan står i fokus där vi kan hjälpa framtida kunder att spendera sin lediga tid på ett mer njutningsfullt vis!”

Om Städarna

Städarna Sverige AB grundades 2009 i Norrköping och är idag Sveriges 2:e största hemservice bolag med ca 800 medarbetare. Städarna är verksamma i 25 orter i mellansverige och har en målsättning om att bli rikstäckande. Verksamheten är en koncern med lokala dotterbolag som delägs tillsammans med en lokal VD från varje ort.

För mer information

Jovana Pavlov
Verksamhetsledare Städarna Varberg
[email protected]
0735-01 19 12

Tjoffe Sjögren
Koncernchef – Städarna Sverige
[email protected]
0709-65 33 86