Städarna fortsätter växa och etablerar sig i Halmstad

Städarna satsar på en ny etablering som nu tar fart i Halmstad, där människan och hållbarhet står i fokus

Städarna fortsätter växa stadigt och öppnar nu i Halmstad med verksamhetsledare Alen Krcenda i fronten. Efter år inom försäljning skiftade Alen över till städbranschen och har innan Städarna varit med och utvecklat ett lokalt städföretag i Halmstad.  Om nyetableringen av Städarna i Halmstad säger Alen:

“Jag ser detta som en väldigt spännande etablering tillsammans med Städarna där människan står i fokus. Förhoppningsvis lider pandemin just nu mot sitt slut och resan mot återhämtning för många branscher kan påbörja.”

Efter snart två år av pandemi blir öppningen av Städarna i Halmstad en symbol för nystart, både för nya kunder och nya medarbetare.
“Hemservicebranschen är en bra väg in i arbetslivet när arbetslösheten är stor, och där ser jag en stor potential i Halmstad. Jag vill skapa en hållbar och trygg miljö för mina nya kollegor, min största satsning kommer vara på medarbetarna för att de ska utvecklas, både i deras arbetsmässiga och personliga utveckling” fortsätter Alen.

Vid sidan av tränar Alen barn och ungdomar i padel och har sedan barnsben varit aktiv inom racketsport, något som gjort honom målinriktad och resultatdriven – ett vinnande koncept för ett nystartat bolag.
“Vi kommer att lägga in spurten och erbjuda ett väletablerat koncept som bygger på ansvar, bemötande och kvalitet. Nu startar vi resan för att hjälpa våra framtida kunder att njuta mer av livet samtidigt som vi får en arbetsplats där de anställda kan vara 100% trygga” avslutar Alen.

Om Städarna
Städarna Sverige AB grundades 2009 i Norrköping och är idag Sveriges 2:e största hemservice bolag med ca 800 medarbetare. Städarna är verksamma i 25 orter i mellansverige och har en målsättning om att bli rikstäckande. Verksamheten är en koncern med lokala dotterbolag som delägs tillsammans med en lokal VD från varje ort.

För mer information

Alen Krcenda
Verksamhetsledare Städarna Halmstad
[email protected]
0735-02 06 34

Tjoffe Sjögren
Koncernchef – Städarna Sverige
[email protected]
0709-65 33 86