Ronja Palm tillträder som VD för Städarna Hemänglarna

Med sin långa erfarenhet och driv tar nu Ronja Palm över VD-rollen på Städarna Hemänglarna.
Norrköping 22-09-07

2022 är Ronja Palms trettonde år på Städarna Hemänglarna. Under dessa år har hon gått från medarbetare, till arbetsledare för att sedan bli vice VD och nu VD. Bolaget och Ronja har varit med om många spännande händelser under dessa 13 år, bland annat förvärvet av AH-Hemservice och när de blev del av Städarna-familjen år 20??. Om detta säger Ronja:

“Det har varit en spännande och utvecklande resa både privat och i företaget under alla dessa år. Jag har gjort allt från att städa, lägga schema, implementera nya system och organisera hur vi hanterar nya rutiner när Hemänglarna växte med raketfart, ja – allt!“

Frånträdande VD Ingela Pettersson fortsätter inom Städarna men byter ort och tar över som VD i Västerås. Ronja har sedan starten på Hemänglarna jobbat nära både Ingela och grundaren av Hemänglarna, Irina Swahn, som genom succén med Hemänglarna blivit ett välkänt namn i Karlstad. 

“Numera är Irina bosatt i Stockholm, men än idag kan kunder nämna att de kände henne och att det var därför de började som kund hos oss. En del av dessa kunder har vi fortfarande kvar idag” fortsätter Ronja.

Städarna har länge legat i framkant med sin passion för miljön, en passion som Hemänglarna delat ända från starten. Om detta säger Ronja:

“En stor approach för Hemänglarna var just miljötänket, som vi var tidiga på bollen med, då vi i främsta möjliga mån cyklade till våra uppdrag. När vi blev en del av Städarna fick vi möjligheten att utveckla detta ännu mer. Jag gillar utveckling och har många idéer för hur vi kan synas mer och utvecklas i Karlstad, tillsammans med våra fantastiska medarbetare som underlättar vardagen för många människor varje dag.”.

Om Städarna
Städarna Sverige AB grundades 2009 i Norrköping och är idag Sveriges 2:e största hemservice bolag med ca 800 medarbetare. Städarna är verksamma i 25 orter i mellansverige och har en målsättning om att bli rikstäckande. Verksamheten är en koncern med lokala dotterbolag som delägs tillsammans med en lokal VD från varje ort.

För mer information

Ronja Palm
Ny VD Städarna Hemänglarna
[email protected]
0703 75 75 18

Lukaz Berg
Koncernchef – Städarna Sverige
[email protected]
0703 96 45 58