Elektrostatisk desinficering

Täcker hela ytan och eliminerar virus och bakterier på två minuter

Covid19s värsta fiende 🔫

Vi på Städarna gör allt vi kan för att du som kund ska känna dig trygg med oss som leverantör. Våra kunders och medarbetares säkerhet är vår högsta prioritet och vi har sedan utbrottet av covid19 noga följt händelseutvecklingen. Vi var därför tidiga med att säkerställa utrustning och material. 

Vi vill hjälpa er! Vi utför desinficering med elektrostatisk sprutpistol. Den elektrostatiska teknologin i sprutan gör så att vätskan som sprutas ut blir elektrifierad genom att göra dropparna positivt laddade. Ytorna som sprayas blir helt täckta med en fin och jämn beläggning, även på svåråtkomliga ytor.

100% täckning av alla ytor

Med elektrostatisk desinficering säkerställs en 100%-täckning av alla ytor, skrymslen och vrår på sekunder. Den täcker även under och bakom samt ställen man normalt aldrig kommer åt. Metoden ger ingen aerosolbildning och ingen karenstid krävs. Vi fokuserar på extra utsatta ytor som dörrhandtag, armstöd, bordsytor, strömbrytare, vattenkranar och alla kontaktytor i anslutning till dessa.

Skapa trygghet

När vi utfört elektrostatisk desinficering och nollställt er lokal eller bostad får ni tillgång till material som vi rekommenderar er att sätta upp i era lokaler/bostad för att skapa trygghet och lugn hos era besökare och medarbetare.

Bakteriernas värsta fiende

Det medel vi använder är LifeClean som är en effektiv ytdesinfektion för total avdödning av sporer, virus och multiresistenta bakterier med full effekt efter bara två minuter!

Här kan du se produktbladet för produkten

Skonsamt mot miljön

LifeClean kan användas för dagligt bruk och är mer skonsam för medarbetarna. Det består av 99,6% vatten och bryts ned direkt utan att lämna några farliga eller giftiga ämnen. Medlet innehåller inte alkohol eller klor utan den beprövade kemikalien klordioxid som i normala doser är harmlöst för såväl människa som miljö.

 

Vill du beställa Premium-Sanering?
Fyll i formuläret och så hjälper vi dig med 100%-täckning av alla ytor, skrymslen och vrår på sekunder.

GDPR