I Partille utför vi samtliga hushållsnära tjänster. Vi kan underlätta din vardag med allt från hemstädning till flyttstädning. Vi anpassar oss helt efter dina önskemål – från punktinsatser då och då till städning varje vecka. Vi utför även städning av kontor, trapphus m.m. Klicka på företag för mer information. Våra medarbetare har självklart en gedigen erfarenhet inom städyrket och arbetar diskret och professionellt.

Städföretag Partille

 
Caroline Fossto, VD för Städarna i Göteborg .

Caroline Fossto, VD för Städarna i Göteborg.

Kontakta oss så berättar vi mer!

Städarna i Partille

KONTOR
Telefon: 031 – 21 21 77
E-mail: partille@stadarna.se    
Adress: Kanalstråket 1, 433 76 Jonsered

Vi tar emot uppdrag från hela Göteborgsregionen och har de flesta uppdragen runt Partielle, Sävedalen, Jonsered, Lerum och Örgryte.

Med vänliga Hälsningar

/Caroline Fossto
VD för Städarna i Göteborg AB

Vill du kontakta någon speciell person på Städarna i Partille? Klicka här!

 hemstäd Partille

NYHET!
Från och med den 1 december 2016 är Systrarna Tork städfirma
en del av Städarna i Göteborg AB. Läs mer här.

Varmt välkommen alla nya kunder och medarbetare!


 Städhjälp Partille
 

 

Nöjda kunder som har haft hemstäd, fönsterputs eller Städ

 
Har varit kund hos Städarna i Partille med hemstädning varje vecka sedan maj -14.
Resultatet har alltid varit mycket bra och personalen väldigt trevlig de få gånger jag mött dem. Rekommenderar detta städföretag partille starkt!
— Emma, Hemstädskund i Partille
Vi tog hjälp av Städarna när vi behövde fönsterputs i Örgryte. Fönsterputsarna var proffsiga och jag har inga anmärkningar på reslutatet!
— Ingrid, Fönsterputskund i Örgryte
Vi var så nöjda med vår flyttstädning av vårt radhus i Lerum att vi beslutade oss för att bli hemstädskunder!
— Kent, nybliven hemstädskund i Lerum

ANSVAR - BEMÖTANDE - KVALITET  Våra ledord är ansvar, bemötande & kvalitet och detta genomsyrar hela verksamheten. Detta tillsammans med vår vision om att ha branschens nöjdaste kunder och medarbetare blir en oslagbar kombination. Vi alla tar ett ansvar både inom och utanför företaget. Alla våra medarbetare levererar ett bemötande i världsklass och tjänsterna som vi utför är av högst kvalitet! Det är Ansvar, Bemötande & Kvalitet!

ANSVAR - BEMÖTANDE - KVALITET

Våra ledord är ansvar, bemötande & kvalitet och detta genomsyrar hela verksamheten. Detta tillsammans med vår vision om att ha branschens nöjdaste kunder och medarbetare blir en oslagbar kombination. Vi alla tar ett ansvar både inom och utanför företaget. Alla våra medarbetare levererar ett bemötande i världsklass och tjänsterna som vi utför är av högst kvalitet! Det är Ansvar, Bemötande & Kvalitet!