Städarna är ett av Nyköpings största städbolag och ett av de få som har kollektivavtal för sina medarbetare. Städarna i Nyköping grundades 2011 och har idag ett 30-tal medarbetare. 

Vi hjälper både företag och privatpersoner med allt inom städ. Våra medarbetare har gedigen erfarenhet av branschen och samtliga är kontrollerade mot brottsregistret. Undrar du varför du ska välja oss? Läs här!

När du anlitar oss på Städarna i Nyköping kan du känna dig trygg i att vi gör vårt yttersta för att du som kund ska bli nöjd med din städning. Är du intresserad av att veta mer om våra städtjänster så tveka inte att höra av dig till oss så berättar vi mer!

Om du vill bli kund hos oss börjar vi med ett besök i ert hem eller på ert företag där vi går igenom era behov och vi berättar vilka vi är och hur vi arbetar. Därefter kommer vi tillsammans överens om bästa möjliga lösning för er och påbörjar sen städningen så snart det passar er. Varmt välkomna att kontakta oss via telefon eller email! Vi lovar att vi är ett städföretag att lita på.


Kontakta oss så berättar vi mer!
Camilla Maurer, VD, delägare

Telefon: 0155 – 26 62 78
E-mail: nykoping@stadarna.se    
Adress: Fruängsgatan 18

Vår vision är att ha branschens nöjdaste kunder och medarbetare!

Kontakta oss så berättar vi mer!

MVH Camilla Maurer,
VD, delägare - Städarna i Nyköping AB

0155 - 26 62 78
camilla@stadarna.se

Vill du kontakta någon speciell person på Städarna i Nyköping AB? Klicka här!


Städhjälp Nyköping

 

Städhjälp Nyköping

Nöjda kunder som har haft hemstäd, fönsterputs eller städ

Nöjd hemstädskund!
Vi har varit hemstädskunder hos Städarna länge och är super nöjda. Trevlig och noggrann personal.
— Annika, Hemstädskund hos Städarna i Nyköping AB
Ni gör ett toppenjobb! Vi uppskattar verkligen att ha hemstäd och de små detaljerna ni lägger ned på mitt hem.
— Jonas, Hemstädkund hos Städarna i Nyköping AB
Det är sällan man ser så här fint städade lägenheter när vi gör en besiktning! En skinande flyttstäd i toppklass!
— Nyköpings Hem, Flyttstädkund hos Städarna i Nyköping AB

 ANSVAR - BEMÖTANDE - KVALITET  Våra ledord är ansvar, bemötande & kvalitet och detta genomsyrar hela verksamheten. Detta tillsammans med vår vision om att ha branschens nöjdaste kunder och medarbetare blir en oslagbar kombination. Vi alla tar ett ansvar både inom och utanför företaget. Alla våra medarbetare levererar ett bemötande i världsklass och tjänsterna som vi utför är av högst kvalitet! Det är Ansvar, Bemötande & Kvalitet!

ANSVAR - BEMÖTANDE - KVALITET

Våra ledord är ansvar, bemötande & kvalitet och detta genomsyrar hela verksamheten. Detta tillsammans med vår vision om att ha branschens nöjdaste kunder och medarbetare blir en oslagbar kombination. Vi alla tar ett ansvar både inom och utanför företaget. Alla våra medarbetare levererar ett bemötande i världsklass och tjänsterna som vi utför är av högst kvalitet! Det är Ansvar, Bemötande & Kvalitet!