Städarna etablerar sig i Borås tillsammans med 25-årig entreprenör!

Den 15:e augusti etablerar den prisbelönta städkoncernen Städarna sig i Borås tillsammans med Filip Hellqvist som blir VD och delägare i Städarna i Borås AB. Ambitionen är att under närmsta året skapa minst 15 nya arbetstillfällen i Boråsregionen.

Filip har sedan ett par år tillbaka drivit THK Produkter AB tillsammans med sin far och nu är det dags för Filip att ta nästa steg i karriären.

“Jag har följt Städarna under en tid och imponerats mycket av deras tillväxt. När jag såg att de skulle etablera sig i Borås så tvekade jag inte en sekund. Det är mig de letar efter” säger Filip Hellqvist, VD Städarna i Borås AB.

“Vi fortsätter vår satsning på unga talanger och har ett gäng med lyckade etableringar i ryggen. Filip är endast 25 år gammal men har precis de ledaregenskaper vi letar efter” säger Tjoffe Sjögren, Koncernchef på Städarna Sverige AB.

Etableringen är nu i full gång och idag inleds arbetet med att rekrytera de första medarbetarna. Förhandlingar med fastighetsägare om en lämplig lokal är redan igång sedan en tid tillbaka och kommer förhoppningsvis vara klart inom kort.

“Vi har redan kunder som har hört av sig så min ambition är att vi redan inom ett par veckor ska vara igång och leverera högkvalitativa städtjänster till våra nya kunder” säger Filip.

Om Städarna Sverige AB
Städarna i Borås AB är ett dotterbolag till Städarna Sverige AB som är Sveriges 3:e största hemservicebolag med över 400 medarbetare. Städarna är verksamma i 19 orter i mellansverige.

För mer information

Tjoffe Sjögren
Koncernchef, Städarna Sverige AB
0709 – 65 33 86
[email protected]

Filip Hellqvist
VD, Städarna i Borås AB
076 – 00 34 111
[email protected]