Vi utför företagsstäd och samtliga hushållsnära tjänster. Vi kan underlätta din vardag med allt från hemstäd till fönsterputs. Vi anpassar oss helt efter dina önskemål – från punktinsatser då och då till städning varje vecka.

Städarna i Motala AB är en städfirma som verkar lokalt i Motala, Vadstena och Mjölby. Vi är en del av en etablerad städkoncern som finns på totalt 20 orter. Genom vårt lokala arbete finns vi hela tiden nära våra kunder, vilket vi anser är viktigt för att kunna leverera städ av högsta kvalitét. Våra medarbetare har självklart gedigen erfarenhet av städ och är kontrollerade mot brottsregistret. Det i kombination med kontinuerlig utbildning av vår medarbetare innebär att vi stolt kan presentera oss som en städfirma som levererar hög kvalitét i alla sina tjänster. 

Vi är förmodligen Motalas snabbast växande städbolag och undrar du varför du ska välja oss? Läs här!

 Foto: Bergstens bilder -  Filip Printzell, VD Städarna i Motala AB

Foto: Bergstens bilder - Filip Printzell, VD Städarna i Motala AB

Städarna i Motala

Telefon: 0141-54600
E-mail: motala@stadarna.se
Adress: Drottninggatan 50, 591 27 MOTALA

/ Filip Printzell, VD, delägare - Städarna i Motala AB

Vill du kontakta någon på Städarna i Motala? Klicka här!


Städbolag Motala

Städhjälp Motala

 

 
Hemstäd Motala

Nyhet!

Städarna i Motala Förvärvar Väderstad Städ & Service!
Läs mer här!

 

Städhjälp motala.jpg
hemstäd motala
Vår vision är att ha branschens nöjdaste kunder och medarbetare!
— Filip Printzell, VD Städarna i Motala AB

Nöjda kunder som har hemstäd i Motala

Ypperligt hemstäd med bra bemötande och service! Rekommenderas varmt!
— Maj-britt, Hemstädkund hos Städarna i Motala AB
Ett seriöst städbolag med noga hemstäd och skinande fönsterputs.
— Erik, Hemstädkund hos Städarna i Motala AB
Jag beställde städhjälp, flyttstäd och storstäd från städarna när jag flyttade som gick väldigt smidigt och blev jättebra!
— Kjell, Flyttstädkund hos Städarna i Motala AB

 ANSVAR - BEMÖTANDE - KVALITET  Våra ledord är ansvar, bemötande & kvalitet och detta genomsyrar hela verksamheten. Detta tillsammans med vår vision om att ha branschens nöjdaste kunder och medarbetare blir en oslagbar kombination. Vi alla tar ett ansvar både inom och utanför företaget. Alla våra medarbetare levererar ett bemötande i världsklass och tjänsterna som vi utför är av högst kvalitet! Det är Ansvar, Bemötande & Kvalitet!

ANSVAR - BEMÖTANDE - KVALITET

Våra ledord är ansvar, bemötande & kvalitet och detta genomsyrar hela verksamheten. Detta tillsammans med vår vision om att ha branschens nöjdaste kunder och medarbetare blir en oslagbar kombination. Vi alla tar ett ansvar både inom och utanför företaget. Alla våra medarbetare levererar ett bemötande i världsklass och tjänsterna som vi utför är av högst kvalitet! Det är Ansvar, Bemötande & Kvalitet!