Vi utför samtliga hushållsnära tjänster samt företagsstädning. Vi underlättar din vardag med allt från fönsterputs till hemstäd. Vi är flexibla och anpassar oss helt efter dina önskemål – från punktinsatser då och då till städning varje vecka.

Städarna i Mjölby verkar lokalt i Mjölby, Motala och Vadstena. Vi ingår i en städkoncern som finns på totalt 13 orter i Sverige. Genom att arbeta på en lokal nivå finns vi hela tiden nära våra kunder och medarbetare, vilket vi anser är viktigt för att kunna leverera städning av högsta kvalitét. Alla våra medarbetare är kontrollerade mot brottsregistret och har god erfarenhet från städbranschen. Det i kombination med kontinuerlig utbildning av vår medarbetare innebär att vi stolt kan presentera oss som en städfirma som levererar hög kvalitét i alla sina tjänster. 

Undrar du varför du ska välja oss? Läs här!

  Filip Printzell, VD Städarna i Mjölby, Foto: Bergstens bilder

Filip Printzell, VD Städarna i Mjölby, Foto: Bergstens bilder

Städarna i Mjölby

Telefon: 0142-16990
E-mail: mjolby@stadarna.se
Adress: Järnvägsgatan 22 595 52 Mjölby

/ Filip Printzell,
VD, delägare Städarna i Motala AB

Vill du kontakta någon speciell person på Städarna i Mjölby? Klicka här!


Städhjälp Mjölby

 

Städbolag Mjölby
 

Städhjälp Mjölby.jpg
hemstäd Mjölby
Vår vision är att ha branschens nöjdaste kunder och medarbetare!
— Filip Printzell, VD Städarna i Mjölby

Nöjda kunder som har haft hemstäd, fönsterputs eller städhjälp

Kanonbra hemstäd med trevligt bemötande och service! Rekommenderas!
— Magnus, Hemstädkund hos Städarna i Mjölby
Seriöst städbolag som har otroligt trevliga och duktiga medarbetare!
— Johan, Hemstädkund hos Städarna i Mjölby
När jag flyttade beställde jag visningsstäd och flyttstäd från städarna, otroligt smidigt och proffsigt bemötande!
— Marie-Louise, Flyttstädkund hos Städarna i Motala AB

 ANSVAR - BEMÖTANDE - KVALITET  Våra ledord är ansvar, bemötande & kvalitet och detta genomsyrar hela verksamheten. Detta tillsammans med vår vision om att ha branschens nöjdaste kunder och medarbetare blir en oslagbar kombination. Vi alla tar ett ansvar både inom och utanför företaget. Alla våra medarbetare levererar ett bemötande i världsklass och tjänsterna som vi utför är av högst kvalitet! Det är Ansvar, Bemötande & Kvalitet!

ANSVAR - BEMÖTANDE - KVALITET

Våra ledord är ansvar, bemötande & kvalitet och detta genomsyrar hela verksamheten. Detta tillsammans med vår vision om att ha branschens nöjdaste kunder och medarbetare blir en oslagbar kombination. Vi alla tar ett ansvar både inom och utanför företaget. Alla våra medarbetare levererar ett bemötande i världsklass och tjänsterna som vi utför är av högst kvalitet! Det är Ansvar, Bemötande & Kvalitet!