Lokalvård till ditt företag

Behöver ditt företag hjälp att hålla rent och snyggt? Dammråttor är vår business så ni kan göra det ni är grymma på!

Kostnadsförslag
Lokalvård för företag & kontor Lokalvård, städ företag
Lokalvård för företag & kontor

Lokalvård – Öka trivseln och frigör mer tid

Vi är experter på att se till att företags lokaler är rena och fräscha. Det ökar trivseln bland medarbetarna och höjer nivån för era kunder. Att det saknas papper på kundtoaletten eller att det är skitigt i köket är inget ni ska behöva bekymra er för. Det kan ni släppa och låta oss se till att det är toppklass. Det är nämligen det vi på Städarna hjälper mängder med företag med varje dag.

Fönsterputs

Hur fungerar lokalvård?

Fyll i formuläret så kommer vi snabbt och enkelt i kontakt. Vi kommer på ett kostnadsfritt möte där vi träffas och går igenom vad er företag önskar för hjälp. Ni väljer vilken frekvens ni är i behov av och i vilken utsträckning. Självklart kan vi ge er förslag  och vår rekommendation.

Kostnadsförslag

Vad kostar lokalvård?

Det beror på det antal timmar vi kommit överens om att vi ska städa vid varje tillfälle och hur ofta. Något som är väldigt enkelt är att ni som avtalskund hos oss alltid betalar en fast månadsavgift.

Kontakta oss genom att fylla i formuläret eller kontakta oss via kontaktuppgifter till din stad för att så snabbt som möjligt få en korrekt prisuppgift för städning av just ert företag.

Städtjänster för företag

Lokalvård, kontor, butiker m.m.

– Lokalvård
– Storstäd
– Fönsterputs
– Golvvård
– Entrémattor
– Kontorsstäd

Fastighetsägare

– Trappstädning
– Avhysningsstäd
– Flyttstäd
– Fönsterputs
– Städ till hyresgäster
– Sanering
– Klottersanering

Byggföretag

– Etablering/bodstädning
– Entreprenadstädning
– Fönsterputs

 

Lokalvård – Kostnadsförslag

Kontakta vår trevliga kundtjänst så bokar vi in ett kostnadsfritt möte där vi presenterar oss och går igenom vilka behov ditt företag har.

Det är ni som bestämmer hur ofta ni vill ha städning och i vilken omfattning men givetvis kan vi ge er råd om vad som är lagom.

Hos de flesta företag städar vi minst en gång i veckan.

GDPR