Städarna Labs – Uppfinnartävling

Städarna Labs är vår alldeles egna innovationstävling där vi söker nästa stora idé som kan förbättra städbranschen!

Har du en supersmart idé som du gått och funderat på varför inte den grejen finns? Kanske är det en produkt som skulle underlätta för dig och dina kollegor i ditt arbete eller något som gör nytta miljömässigt. Nu har du chansen att göra verklighet av din idé i Städarnas egen uppfinnartävling och du kan vinna 5000 kr! Finalisterna i tävlingen blir inbjudna till vår egen gala Städarna Awards den 25:e april på Arbis i Norrköping där vinnaren utses och det blir prisutdelning. 🏆⭐️

Så ta på dig labbrocken och skyddsglasögonen och hoppa in i labbet och skapa magi! 💡

 

Vem får delta?

Tävlingen Städarna Labs är öppen för alla innovatörer där ute! Alla fantastiska städhjältar som är anställda på Städarna välkomnas särskilt att vara med i tävlingen. Uppfinningen kan komma från en enskild person eller en grupp kollegor. För anställda hos Städarna gäller att allt arbete med att ta fram sin idé, modell eller prototyp och att skicka in uppfinningen endast får ske utanför arbetstid.

Vad är det vi söker?

Uppfinningen ska vara något som underlättar i det dagliga arbetet inom lokalvård samt att den ska ha en ergonomisk och/eller miljömässig inriktning. Uppfinningen ska alltså leda till att personerna som använder den på något sätt sparar på sin kropp jämfört med hur de arbetar idag och/eller leda till att Städarnas påverkan på miljön minskar.

Vem utser vinnaren?

Den vinnande uppfinningen kommer att utses av en eminent jury med kunskap inom området.

Vad händer med den vinnande innovationen?

Huvudsyftet med tävlingen är att hitta en innovation som ska underlätta vardagen för våra underbara städhjältar. Ett eventuellt framtagande och genomförande av idén för att kunna användas av så många av våra städhjältar som möjligt kommer bekostas av Städarna.

Blir det en så värdefull innovation att juryn anser att den borde vara tillgänglig att användas för hela städbranschen så får uppfinnaren möjligheten att ta denna till marknaden själv då vi gärna främjar entreprenörskap. Att ta sin produkt ut på den stora marknaden bekostas då av uppfinnaren själv.

Prisbelönt städfirma

När – Deadline & prisutdelning

Sista dag för inlämning av uppfinning är 15 mars 2020 och sker via formuläret nedan.

Prisutdelningen sker 25 april 2020 under galan Städarna Awards på Arbis i Norrköping dit de utvalda finalisterna i tävlingen blir inbjudna!

Skicka in nu

Dela med dig av din idé! 🌟

Det är helt okej att tänka utanför boxen (läs rymden). 🚀😁

Beskriv i formuläret (Describe):
Vad din uppfinning är, hur den fungerar och vilken nytta den gör! What, how and why?

Bifoga filer
Du kan bifoga bilder och dokument i formuläret. Om det inte skulle fungera går det bra att mejla det till labs@stadarna.se. Deadline är den 15 mars, lycka till!


    Inget prisförslag tillgängligt för denna stad, fyll i en bokning så återkommer vi med prisförslag