Städarna i Katrineholm grundades 2016 och är idag ett av stadens största städbolag med ett 30-tal medarbetare som verkar lokalt i KFV-regionen. Vi kan underlätta din vardag med allt från hemstäd och företagsstäd till fönsterputs och golvvård. 

Vi anpassar oss helt efter dina önskemål – Beroende på vilken städhjälp du önskar. Allt i från punktinsatser då och då till städning varje vecka. Våra medarbetare har gedigen erfarenhet av branschen och samtliga är kontrollerade mot brottsregistret. 

Vi jobbar varje dag med att leva upp till företagets vision om att ha branschens nöjdaste medarbetare och kunder. Detta ihop med kontinuerlig utbildning av våra medarbetare och den lokala närheten till våra kunder gör att vi stolt kan presentera oss som ett städföretag med högsta kvalitét på alla våra tjänster.

Undrar du varför du ska välja Städarna? Läs mer här!

 
  Ebba, Angelica och Valle. Ledare på Städarna i Katrineholm AB

Ebba, Angelica och Valle. Ledare på Städarna i Katrineholm AB

 

Kontakta oss

Städarna i Katrineholm

Telefon: 0150-10100
E-mail: katrineholm@stadarna.se    
Adress: Videvägen 7a, 641 49 Katrineholm 

Vår vision är att ha branschens nöjdaste kunder och medarbetare!

Kontakta oss så berättar vi mer!

MVH Ebba Bauer Zetterblom
VD, delägare, Städarna i Katrineholm AB

070-874 74 32
ebba@stadarna.se

Vill du kontakta någon speciell person på Städarna i Katrineholm? Klicka här!


 
Hemstäd Katrineholm
 

 

 Städföretag Katrineholm

 

Vår vision är att ha branschens nöjdaste kunder och medarbetare!
— Ebba Bauer Zetterblom, VD Städarna i Katrineholm AB

 ANSVAR - BEMÖTANDE - KVALITET  Våra ledord är ansvar, bemötande & kvalitet och detta genomsyrar hela verksamheten. Detta tillsammans med vår vision om att ha branschens nöjdaste kunder och medarbetare blir en oslagbar kombination. Vi alla tar ett ansvar både inom och utanför företaget. Alla våra medarbetare levererar ett bemötande i världsklass och tjänsterna som vi utför är av högst kvalitet! Det är Ansvar, Bemötande & Kvalitet!

ANSVAR - BEMÖTANDE - KVALITET

Våra ledord är ansvar, bemötande & kvalitet och detta genomsyrar hela verksamheten. Detta tillsammans med vår vision om att ha branschens nöjdaste kunder och medarbetare blir en oslagbar kombination. Vi alla tar ett ansvar både inom och utanför företaget. Alla våra medarbetare levererar ett bemötande i världsklass och tjänsterna som vi utför är av högst kvalitet! Det är Ansvar, Bemötande & Kvalitet!