Städarna i Kalmar AB hjälper varje månad närmare 100 kunder med hemstäd och företagsstäd. Vi hjälper till med städhjälp i Kalmar och närliggande orter. För oss är det otroligt viktigt att du som kund får kontinuitet i din städning, därför har vi i möjligaste mån alltid samma medarbetare i ert hem eller på ert företag. 

När du anlitar oss på Städarna i Kalmar kan du känna dig trygg i att vi gör vårt yttersta för att du som kund ska bli nöjd med din städning. Är du intresserad av att veta mer om våra städtjänster så tveka inte att höra av dig till oss så berättar vi mer!

Om du vill bli kund hos oss börjar vi med ett besök i ert hem eller på ert företag där vi går igenom era behov och vi berättar vilka vi är och hur vi arbetar. Därefter kommer vi tillsammans överens om bästa möjliga lösning för er och påbörjar sen städningen så snart det passar er. Varmt välkomna att kontakta oss via telefon eller email!

Kontakta oss så berättar vi mer!  /Albin Adolfsson, VD, delägare

Kontakta oss så berättar vi mer!
/Albin Adolfsson, VD, delägare


Städarna i Kalmar AB
Telefon: 0480-21000
E-mail: kalmar@stadarna.se   
Adress: Slöjdaregatan 2, 393 53 Kalmar

Vill du kontakta någon speciell person på Städarna i Kalmar?
Klicka här!


Städhjälp KalmarVåra ledord är ansvar, bemötande & kvalitet och detta genomsyrar hela verksamheten. Detta tillsammans med vår vision om att ha branschens nöjdaste kunder och medarbetare blir en oslagbar kombination. Vi alla tar ett ansvar både inom och utanför företaget. Alla våra medarbetare levererar ett bemötande i världsklass och tjänsterna som vi utför är av högst kvalitet! Det är Ansvar, Bemötande & Kvalitet!

Våra ledord är ansvar, bemötande & kvalitet och detta genomsyrar hela verksamheten. Detta tillsammans med vår vision om att ha branschens nöjdaste kunder och medarbetare blir en oslagbar kombination. Vi alla tar ett ansvar både inom och utanför företaget. Alla våra medarbetare levererar ett bemötande i världsklass och tjänsterna som vi utför är av högst kvalitet! Det är Ansvar, Bemötande & Kvalitet!

Jag har länge sökt efter en Städfirma i Kalmar med kollektivavtal och nu har jag äntligen funnit detta. Kan varmt rekommendera detta Städföretag!
— Bo, Hemstädskund på Stensö i Kalmar
Otroligt seriöst och trevligt bemötande. Ser fram emot min första Städhjälp från Städarna
— Johanna, Hemstädskund på Malmen i Kalmar