TJÄNSTEN ÄR TILLSATT – Vill du vara med och driva Linköpings snabbast växande
städföretag?

92%

Har förtroende för sin närmsta chef

88%

Trivs med sitt yrke!

91%

Tycker städarna är en bra arbetsplats!

93%

Tycker vi har proffesionellt material att jobba med

Om Städarna
Vi kanske låter självsäkra men faktum är att vi under de senaste åren startat verksamhet i totalt 23 orter och samtliga etableringar har blivit mycket lyckade. Flertalet av bolagen har till och med vunnit priser både lokalt och på riksnivå!

Nu är dags att rekrytera en ny VD till Linköping och ta bolaget till nästa nivå tillsammans med medarbetarna.

Om tjänsten som VD
Vem är vår nya VD?
VD:n är en person som utvecklar, inspirerar och leder bolaget i rätt riktning. Vår VD  jobbar från ett helikopterperspektiv men finns alltid tillgänglig och hjälper till att visa vägen framåt.

På daglig basis jobbar VD:n med att inpirera medarbetarna att tillsammans jobba mot företagets mål. Hon eller han finns alltid tillgänglig och ger snabb återkoppling men för VD:n är det också extremt viktigt att alla ska känna att de kan lita på sin egen förmåga. VD:n ligger alltid steget före och jobbar ständigt med utvecklingsarbete genom att ta fram nya idéer, arbetssätt och lösningar men också genom uppföljning och förbättringsområden. VD:n är en förebild och jobbar alltid för att bygga varumärket med rätt värderingar.

Som VD ansvarar du för all verksamhet i dotterbolaget Städarna i Linköping. Du får en fast månadslön och blir delägare i bolaget. Då Linköping redan har ett fint, sammansvetsat team ser vi gärna att du har någon form av ledarerfarenhet sedan tidigare, ett ordentligt driv och förmågan att inspirera din omgivning. Ett perfekt arbete för dig som vill ta nästa steg i karriären.

Du kommer självklart få stöttning av vår servicekontor som sitter i Norrköping. Där finns 10 personer vars syfte endast är att stötta våra lokala verksamheter med allt från ekonomi till HR. Vi värdesätter att du är ostraffad och har körkort.

Något som vi är unika med i branschen (till och med i hela näringslivet) är att vi satsat på unga ledare och ger dem chansen att bygga bolag tillsammans med oss. Våra VD:ar är idag mellan 19-50 år och genomsnittsåldern är i dagsläget så låg som 27 år. Detta är något vi är otroligt stolta över!

Vårt mål är att vi ska ha branschens nöjdaste medarbetare och kunder och vi är på helt rätt väg! Totalt är vi idag över 500 medarbetare fördelat på 23 städer från Borås till Gävle!

Detta är ditt erbjudande till dina medarbetare:
– En trygg arbetsplats med hög teamkänsla
– Kollektivavtalsenliga löner och försäkringar (Kollektivavtal med Kommunal)
– Jobba i team med andra medarbetare eller enskilt, efter egna önskemål
– Teoretisk- och praktisk utbildning via Städarna Academy
– En nytänkande arbetsplats med digitala och moderna lösningar
– Medarbetare har möjlighet till vidareutbildning som mentor, teamledare och arbetsledare
– Friskvårdsbidrag

Vi ser fram emot din ansökan!

Maila ansökan till filip@stadarna.se

Servicekontoret

Delar av vårt servicekontor på vårt 10 års jubileum.

Städarna medarbetare

Vi vill ha branschens stoltaste medarbetare

Vi växer i raketfart

Vi jobbar aktivt med att lyfta de goda exemplen och delar därför ut fem stycken hedersamma priser årligen på Städarna Awards