Städpaus

Vi söker en Superstar till Västerås

Städarna i Västerås växer och vi söker en Superstar (Arbetsledare) till vårt befintliga team! En Superstar är riktiga spindel i nätet, den som med full närvaro dagligen arbetar på ett inkluderande sätt för att alla kugghjul i fabriken ska snurra. På papper kan vår Superstar nästan verka omänsklig men egentligen är det bara en person med ett stort hjärta, vilja och engagemang.

Vem är vår Superstar?

En superstars främsta uppgift är att på ett inspirerande, rättvist och organiserat sätt se till att alla medarbetare trivs på sin arbetsplats, vet vad de ska göra och mår bra❤️️  Att medarbetarna ska trivas på sin arbetsplats kan innebära en hel del saker och där är vår superstar flexibel och kreativ. Små saker som att koka kaffe, vara DJ, hålla material/redskap helt och rent och lyfta på luren när det ringer är självklara saker för vår superstar. Dessutom är vår nya superstar kommunikativ för att kunna utveckla och upprätthålla goda relationer med såväl befintliga som nya kunder. Du älskar möten tillsammans med kunder, du är målmedveten och driven för att på så vis nå vårt mål – att bli det självklara valet. 

Vad gör en superstar dagligen?

Självklart har en superstar även en hel del dagliga rutiner som följs. Vår nya superstar är strukturerad och är grym på att hålla ordning och reda, så att hålla koll i våra digitala system såsom Stats och Atlantis går på automatik. För att medarbetarna ska må bra på lång sikt jobbar superstar alltid framåt och ser till att nästa dags schema alltid är 100% fungerande och rättvist. Något som inte går att förutse är förstås frågor och incidenter under dagen från medarbetare/kunder och där är superstar flexibel, effektiv och lösningsorienterad.

Vad gör en superstar veckovis?

En superstar har stenkoll på vad som behöver följas upp/göras veckovis genom sin vecko- /månadsrutin som är satt tillsammans med VD:n. Saker som kan ingå i den är materialbeställningar, veckomöten med teamet och kvalitetskontroller. Superstar är målinriktad och är därför väldigt duktig på att inkludera alla i de gemensamma målen. Ingen vecka är den andra lik och det är superstar van vid. Däremot är superstar duktig på att få in nya kunder i schemat, planera framåt och hålla intervjuer inför kommande rekryteringar. Superstar vet att teamwork är nyckeln till framgång och tillsammans med VD:n ser de till att sätta rimliga mål och tillsammans jobba mot att nå dem. Superstar har körkort och tillgång till egen bil, är ostraffad och älskar glass🍦 Vi ser gärna att du kan börja i augusti.

Maila in din ansökan senast 21 juni till rekrytering@stadarna.se och märk din ansökan med “Superstar Västerås”.

89%

Tycker städarna är en bra arbetsplats!

86%

Har förtroende för sin närmsta ledare

88%

Trivs med sitt yrke!

88%

Tycker vi har proffesionellt materialt att jobba med!