Städpaus

Vi söker en Arbetsledare till Kalmar

Städarna i Kalmar växer och nu finns det möjlighet för dig att kliva in i en ny roll hos oss och bli vår nästa Arbetsledare (Superstar). Hos oss får du möjlighet att arbeta i en miljö som präglas av tillväxt och utvecklingsmöjligheter, vi befinner oss på en riktig raketresa. 🚀 En superstar är en riktig spindel i nätet, en doer som med full närvaro dagligen arbetar på ett inkluderande sätt för att alla kugghjul i fabriken ska snurra för såväl medarbetare som kunder. På papper kan vår superstar nästan verka omänsklig men egentligen är det bara en person med ett stort hjärta, vilja och engagemang.

Vem är vår Superstar?

En Superstars främsta uppgift är att på ett inspirerande, rättvist och organiserat sätt se till att alla medarbetare trivs på sin arbetsplats, vet vad de ska göra och mår bra. ❤️️ Att medarbetarna ska trivas på sin arbetsplats kan innebära en hel del saker och där är vår Superstar flexibel och kreativ. Små saker som att koka kaffe, hålla material/redskap helt och rent och lyfta på luren när det ringer är självklara saker för vår superstar. Vår Superstar ser vad som behöver göras för stunden och är därmed bra på att prioritera och ta egna initiativ för att få saker gjorda.

 

Vad gör en Superstar dagligen?

Självklart har en superstar även en hel del dagliga rutiner som följs. Vår nya superstar har god datorvana, är strukturerad och är grym på att hålla ordning och reda, så att hålla koll i våra digitala system såsom Timewave och Atlantis går på automatik. För att medarbetarna ska må bra på lång sikt jobbar superstar alltid framåt och ser till att nästa dags schema alltid är 100% fungerande. Något som inte går att förutse är förstås frågor och incidenter under dagen från medarbetare/kunder och där är superstar flexibel, effektiv och lösningsorienterad. ⭐️


Vad gör en Superstar veckovis?

En superstar har stenkoll på vad som behöver följas upp/göras veckovis genom sin vecko-/månadsrutin som är satt tillsammans med VD:n. Saker som kan ingå i den är materialbeställningar, veckomöten med teamet, stickprov och kvalitetskontroller. Superstar är målinriktad och är därför väldigt duktig på att inkludera alla i de gemensamma målen. Ingen vecka är den andra lik och det är superstar van vid. Däremot är superstar duktig på att få in nya kunder i schemat, planera framåt och hålla intervjuer inför kommande rekryteringar. Superstar är en fena på sociala medier och ser till att alla andra runtomkring får reda på vilket grymt arbete alla på bolaget gör varje vecka.

Superstar vet att teamwork är nyckeln till framgång och tillsammans med VD:n ser de till att sätta rimliga mål och tillsammans jobba mot att nå dem. Vi ser att vår superstar gärna har körkort och tillgång till egen bil samt är ostraffad. Vi ser gärna att du kan börja så snart som möjligt! 🚀


Maila in din ansökan senast den 18e maj till linnea@stadarna.se och märk din ansökan med “Superstar Kalmar”. 

89%

Tycker städarna är en bra arbetsplats!

86%

Har förtroende för sin närmsta ledare

88%

Trivs med sitt yrke!

88%

Tycker vi har proffesionellt materialt att jobba med!