TJÄNSTEN ÄR TILLSATT – Vill du jobba med Sveriges snabbast växande hemservicebolag?

Som Onboarding-stjärna ingår du i vårt Onboarding-team som finns på vårt servicekontor i Norrköping. Totalt är vi idag 19 personer på servicekontoret som tillsammans är en servicefunktion för våra dotterbolag ute i landet.

89%

Tycker städarna är en bra arbetsplats!

86%

Har förtroende för sin närmsta ledare

88%

Trivs med sitt yrke!

88%

Tycker vi har proffesionellt materialt att jobba med!

Onboarding-stjärna 

Är du en fena på att läsa mellan raderna, tycker att kundkontakt är fantastiskt roligt och vill arbeta i ett produktivt team på ett bolag där det bokstavligen är högt i tak? Då är du kanske vår nästa Onboarding-stjärna! Vi söker nu dig som vill komplettera vårt team och se till att våra nya kunder får det bästa möjliga bemötandet hos oss 🌟

Om tjänsten
Vi behöver utöka vårt onboardingteam med ännu en stjärna som jobbar B2C (business to customer). En vanlig arbetsdag på Städarna kommer du, utöver att förstås ha väldigt trevligt, dricka kaffe och bli besegrad i rundpingis, alltså att arbeta med vår kund-onboarding. Fokus kommer främst att vara processen från det att en kund hör av sig och vill bli kund tills att ett möte är inbokat med våra arbetsledare. Din uppgift blir att säkerställa att våra kundförfrågningar för samtliga dotterbolag får blixtsnabb hjälp att bli kunder. All kommunikation sker via mail och telefon.

Vår nya Onboarding-stjärna
Vi söker efter dig som har en energirik profil och vill jobba brett med kundservice i världsklass. Du ska ha god kommunikativ förmåga och kunna uttrycka dig väl i tal och skrift. Du har lätt att anpassa dig till olika omständigheter då vi är ett bolag i ständig tillväxt, du är prestigelös, bryggan mellan våra interna arbetsledare och externa kunder och vill vara med på en spännande bolagsresa full av möjligheter!

Dina erfarenheter
– God erfarenhet av kundservice via dator och telefon.
– Obehindrad svenska och engelska i tal och skrift.
– Viktigast är att du är en ”doer” som älskar människor!

Om teamet
Du kommer att vara en otroligt viktigt tillskott till det team som har ansvar för kund-onboardingen för Städarna-koncernen! Vår uppgift är att se till att nya potentiella kunder får det bästa möjliga bemötandet i sin första kontakt med Städarna så att de väljer att bli kund hos just oss.

Städarna växte med nästan 60% från 2018 till 2019 och ambitionsnivån är att öka med ca 400 medarbetare under 2020. På Städarna arbetar vi ständigt med att förbättra våra rutiner och arbetssätt för att möta den tillväxtresa som vi är på, så en acceptans och driv i teamet för framåtanda och förändring är otroligt viktigt. På Städarna har vi en ljus syn på framtiden – vill du vara med på resan?🚀

Vi erbjuder dig
Tillsvidareanställning på heltidsbasis. Möjlighet till viss flexibel arbetstid. Tjänsten är placerad på vårt servicekontor i Norrköping.

Startdatum
Vi behöver dig helst igår, så starten blir enligt överenskommelse. Tillsammans ska vi ta Städarna till att bli Sveriges största hemserviceföretag.
Vi ser fram emot din ansökan!❤️

TJÄNSTEN ÄR TILLSATT – Är du vår nya Onboarding-stjärna?⭐️ Ansök senast 23 mars 2020!

Maila ansökan till vår rekryterare rebecca.selin@stadarna.se och märk mejlet med “Onboarding-stjärna”.

 

Läs våra undersökningar i sin helhet ❤️

Här kan du läsa vår senaste Kundundersökning och här hittar du Medarbetarundersökningen. Om det känns tung att läsa så mycket hittar du ett litet axplock nedanför. 👇🏼

Servicekontoret

Delar av vårt servicekontor på vårt 10 års jubileum.

Städfirma

Vi vill ha branschens stoltaste medarbetare

Vi växer i raketfart

Vi jobbar aktivt med att lyfta de goda exemplen och delar därför ut fem stycken hedersamma priser årligen på Städarna Awards