TJÄNSTEN ÄR TILLSATT – Vill du jobba med Sveriges snabbast växande hemservicebolag?

Städarna Sverige AB söker nu dig som kan ta vår rekrytering till nästa nivå. Vill du arbeta strategiskt och operativt med rekrytering i vårt tillväxtorienterade team? Då är det kanske dig vi söker.

92%

Har förtroende för sin närmsta chef

88%

Trivs med sitt yrke!

91%

Tycker städarna är en bra arbetsplats!

93%

Tycker vi har proffesionellt materialt att jobba med!

Om Oss
Snabbväxande Städarna Sverige AB är Sveriges 3:e största hemservicebolag med över 420 medarbetare. Städarna är i dagsläget verksamma i 20 orter i mellansverige och kommer att expandera ytterligare under kommande år. Städarnas Servicekontor(Huvudkontor) ligger i centrala Norrköping och erbjuder mycket kreativa och nytänkande miljöer.

Om Tjänsten
Onboarding-Kapten på Städarna är en helt ny tjänst och fokus kommer främst att vara processen mellan att en kund hör av sig och vill bli kund tills att det skrivit ett avtal med oss.

Arbetsuppgifter
– Säkerställa att våra kundförfrågningar får blixtsnabb hjälp att bli kunder. All kommunikation är via mail och telefon.
– Stötta delar av organisationen där man har en tillfällig peak i kundtjänst relaterade uppgifter.
– Viss utgående mötesbokning kan förekomma men det ingen primär arbetsuppgift.

Vi Erbjuder
Tillsvidareanställning på heltidsbasis. Möjlighet till flexibel arbetstid. Tjänsten är placerad på vårt servicekontor i Norrköping.

Din Profil
Vi söker efter dig som har en energirik profil och vill jobba brett med kundservice i världsklass. Du är flexibel, prestigelös och vill vara med på en spännande bolagsresa full av möjligheter!

Dina Erfarenheter
– God erfarenhet av kundservice via dator och telefon.
– Obehindrad svenska och engelska i tal och skrift.
– Viktigast är att du är en doer som älskar människor.

Startdatum
Vi har goda möjligheter att anpassa din första tid hos oss efter din erfarenhet och kunskap, det viktigaste är att du är rätt person för vår gemensamma resa framöver. Vi tillsammans ska ta Städarna till att bli Sveriges största hemserviceföretag.

Vi ser fram emot din ansökan!

Maila ansökan till tjoffe@stadarna.se