Löneadministratör till Städarna Sverige
Tjänsten är tillsatt 

Är du en fena på siffror och tycker att ord som löneberedning, intyg och rapportering låter fantastiskt spännande? Vill du arbeta i ett produktivt team på ett tillväxtbolag där det bokstavligen är högt i tak? Då är du kanske vår nästa lönestjärna! Vi söker nu dig som vill komplettera vårt team och se till att kugghjulen snurrar problemfritt på Städarnas löneavdelning. Vi hanterar i dagsläget över 800 löner per månad och arbetar löpande med redovisning av koncernens 24 bolag.

Vad gör vår nya lönestjärna?

En vanlig arbetsdag på Städarna kommer du, utöver att förstås ha väldigt trevligt, dricka kaffe eller te om du föredrar det, att arbeta med löneprocessen. Detta innebär hantering av nya anställningsavtal, avslut av anställningar inklusive intyg, löneberedning, Collectum/Fora, rapportering till myndigheter mm. Utöver löneadministration kan vissa moment av bokföring vara aktuella i tjänsten beroende på din bakgrund och vad du tycker är utvecklande och roligt. Det dagliga arbetet är en otroligt viktig del, men det långsiktiga arbetet är minst lika viktigt. Du är därför expert på att lyfta blicken framåt och har en god förmåga att analysera och utveckla processer och rutiner.

Vem är vår nya lönestjärna?

Vår nya lönestjärna är utbildad löneadministratör och har flera års erfarenhet av att arbeta med löneadministration. Du är dessutom intresserad av redovisning av löner. Om du tidigare har arbetat i affärssystemet Hogia är det meriterande. Som person mår du som bäst av att jobba mot deadlines och känner stor tillfredsställelse när du är helt klar med en uppgift i tid och det är viktigt för dig att det alltid blir 100 % rätt. Att kunna skratta tillsammans, viljan att bidra till teamet, vara prestigelös och ödmjuk samtidigt säker på sin sak är något vi värderar högt personlighetsmässigt. Som löneadministratör arbetar du nära verksamheten, då du dagligen har kontakt med medarbetare från Städarna-koncernen. Därför är det viktigt att du har en god kommunikationsförmåga och ett bemötande i världsklass.

På Städarna har vi en ljus syn på framtiden – vill du vara med på resan?🚀

Du kommer utgå från vårt Servicekontor som är beläget i centrala Norrköping och du kommer vara en otroligt viktig pusselbit i det team som sköter administrationen för hela Städarna-koncernen. På Städarna arbetar vi ständigt med att förbättra våra rutiner och arbetssätt för att möta den tillväxtresa som vi är på, så en acceptans och driv i teamet för framåtanda och förändring är otroligt viktigt.

Ort: Städarna Sverige AB, Norrköping
Start: Enligt överenskommelse
Omfattning: 100%
Kollektivavtal: Kollektivavtal tecknat med Ledarna
Lön: Vi tillämpar individuell lönesättning


Är du vår nya löneadministratör?
Maila ansökan till rekrytering@stadarna.se senast 30e maj märk din ansökan med “löneadministratör”. Ansök så snart som möjligt, då intervjuer och urval sker löpande.

Tjänsten är tillsatt

Servicekontoret

Delar av vårt servicekontor på vårt 10 års jubileum.

Hemstäd

Vi vill ha branschens stoltaste medarbetare

Vi växer i raketfart

Vi jobbar aktivt med att lyfta de goda exemplen och delar därför ut fem stycken hedersamma priser årligen på Städarna Awards

Läs våra undersökningar i sin helhet ❤️

Här kan du läsa vår senaste Kundundersökning och här hittar du Medarbetarundersökningen. Om det känns tung att läsa så mycket hittar du ett litet axplock nedanför. 👇🏼

89%

Tycker städarna är en bra arbetsplats!

86%

Har förtroende för sin närmsta ledare

88%

Trivs med sitt yrke!

88%

Tycker vi har proffesionellt materialt att jobba med!