TJÄNSTEN ÄR TILLSATT – Vill du jobba med Sveriges snabbast växande hemservicebolag?

Tjänsten Controller / Logistik är helt ny och innebär att du tillsammans med ett team på 15 personer på vårt servicekontor är en servicefunktion till våra dotterbolag ute i landet.

92%

Har förtroende för sin närmsta chef

88%

Trivs med sitt yrke!

91%

Tycker städarna är en bra arbetsplats!

93%

Tycker vi har proffesionellt materialt att jobba med!

Om Städarna
Snabbväxande Städarna Sverige AB är Sveriges 3 största hemservicebolag med över 500 medarbetare. Städarna är i dagsläget verksamma i 23 orter i mellansverige och kommer att expandera ytterligare under kommande år. Städarnas Servicekontor(Huvudkontor) ligger i centrala Norrköping och erbjuder mycket kreativa och nytänkande miljöer.

Om Tjänsten
Vi levererar ca 50.000 städtillfällen per månad till våra kunder och behöver nu en dedikerad controller som kan arbeta tätt tillsammans med vår CFO, CTO samt VDar runt om i Sverige och hjälpa dem öka lönsamheten på sin leverans och kundstock. Du arbetar i vårt drivna team baserad i Norrköping och är även ute och besöker våra verksamheter. Tjänsten innefattar framförallt logistik och planering för att systematiskt förkorta våra restider och klimatpåverkan. Hållbarhet är en extremt viktig fråga för oss och vi kommer under 2019-2020 lägga stora resurser på detta.

Vem vi söker
En glad frisk fläkt till våra fantastiska team.
Du har erfarenhet av att hålla ihop stora projekt med mycket information.
Du är pedagogisk och älskar att förmedla dina kunskaper till andra.
Du har stor erfarenhet av att arbeta digitalt och ser Excel som en nära vän.

Vi Erbjuder
Tillsvidareanställning på heltidsbasis. Möjlighet till flexibel arbetstid. Tjänsten är placerad på vårt Servicekontor(HK) i Norrköping.

Startdatum
Vi har goda möjligheter att anpassa din första tid hos oss efter din erfarenhet och kunskap, det viktigaste är att du är rätt person för vår gemensamma resa framöver. Vi tillsammans ska ta Städarna till att bli Sveriges största hemserviceföretag.

Vi ser fram emot din ansökan!

Maila ansökan till vår supertrevliga rekryterare rebecca.selin@stadarna.se

Servicekontoret

Delar av vårt servicekontor på vårt 10 års jubileum.

Städarna medarbetare

Vi vill ha branschens stoltaste medarbetare

Vi växer i raketfart

Vi jobbar aktivt med att lyfta de goda exemplen och delar därför ut fem stycken hedersamma priser årligen på Städarna Awards