TJÄNSTEN ÄR TILLSATT – Vill du jobba med Sveriges snabbast växande hemservicebolag?

Som Content Manager på Städarna ansvar du för all vår kommunikationen både internt och externt. Tjänsten är otroligt bred och innefattar allt från Facebookflödet till texter som denna(visst skulle man kunna skriva denna på ett mer roligt och inspirerande sätt).

92%

Har förtroende för sin närmsta chef

88%

Trivs med sitt yrke!

91%

Tycker städarna är en bra arbetsplats!

93%

Tycker vi har proffesionellt materialt att jobba med!

Om Städarna
Snabbväxande Städarna Sverige AB är Sveriges 3 största hemservicebolag med över 500 medarbetare. Städarna är i dagsläget verksamma i 23 orter i mellansverige och kommer att expandera ytterligare under kommande år. Städarnas Servicekontor(Huvudkontor) ligger i centrala Norrköping och erbjuder mycket kreativa och nytänkande miljöer.

Om Tjänsten
Tjänsten innefattar framförallt text och information men även kreativt arbete med våra digitala och analoga kampanjer. Du blir en viktig del av vårt växande marknadsteam. Dina arbetsredskap är primärt Macbook och Iphone.

Vem vi söker
En glad frisk fläkt till våra fantastiska team.
Du har erfarenhet av att skriva målande texter på ett inspirerande sätt.
Du kan hålla många bollar i luften och trivs med det.
Du har erfarenhet av att arbeta digitalt med Facebook, G-suite, WordPress, Mailchimp m.m.

Vi Erbjuder
Tillsvidareanställning på heltidsbasis. Möjlighet till flexibel arbetstid. Tjänsten är placerad på vårt Servicekontor(HK) i Norrköping.

Startdatum
Vi har goda möjligheter att anpassa din första tid hos oss efter din erfarenhet och kunskap, det viktigaste är att du är rätt person för vår gemensamma resa framöver. Vi tillsammans ska ta Städarna till att bli Sveriges största hemserviceföretag.

Vi ser fram emot din ansökan!

Maila ansökan till vår supertrevliga rekryterare rebecca.selin@stadarna.se

Servicekontoret

Delar av vårt servicekontor på vårt 10 års jubileum.

Städarna medarbetare

Vi vill ha branschens stoltaste medarbetare

Vi växer i raketfart

Vi jobbar aktivt med att lyfta de goda exemplen och delar därför ut fem stycken hedersamma priser årligen på Städarna Awards