Jesper Gravé tar över som VD för Städarna i Örebro

Hemstädsbolag Örebro

Jesper Gravé tar över som VD för Städarna i Örebro

Till årsskiftet lämnar Christoffer Hallafors posten som VD för Städarna i Örebro efter tre år. Under dessa år har verksamheten växt i raketfart.

“Jag har varit med om en fantastisk resa med Städarna och lärt mig så otroligt mycket. Resan som Städarna gjort på inte ens tre år är galen! Jag lämnar över Örebro-kontoret i väldigt säkra händer och vet att Jesper kommer sköta detta galant” säger Christoffer Hallafors som nu lämnar posten som VD för nya uppdrag.

Jesper Gravé tar över som VD vid årsskiftet. Han är ett känt ansikte för medarbetarna då han varit anställd hos Städarna i två år och det senaste året arbetat nära VD:n i sin roll som arbetsledare. Nu tar han nästa steg i karriären och är förväntansfull inför den nya utmaningen.

“Det känns otroligt kul och ärofyllt att få tillträda som lokal VD i detta snabbt växande företag. Jag ser fram emot vad framtiden har att erbjuda och känner mig redo och trygg i rollen och dess innebörd. Med ödmjukhet tillträder jag den nya tjänsten och är väldigt förväntansfull!” säger Jesper Gravé, tillträdande VD Städarna i Örebro

Städarna i Örebro flyttade nyligen in i nya fräscha lokaler med mer utrymme och förutsättningar för att fortsätta utveckla den växande verksamheten.

Om Städarna
Städarna Sverige AB är Sveriges 3:e största hemservicebolag med nästan 600 medarbetare. Städarna är verksamma i 23 orter i mellansverige.

 

För mer information:

Jesper Gravé
Tillträdande VD
Städarna i Örebro AB
0735 – 11 67 55
[email protected]

Christoffer Hallafors
Avgående VD
Städarna i Örebro AB
0723 – 38 33 87
[email protected]

Tjoffe Sjögren
Koncernchef
Städarna Sverige AB
0709 – 65 33 86
[email protected]