Vi hjälper dig med städningen i Örebro

Städfirma i Örebro som har som vision att ha branschens nöjdaste kunder och medarbetare!

Städbolag

Städarna i Örebro

Städarna i Örebro är ett städföretag som verkar i hela Örebro län. Vi utför städtjänster som hjälper och underlättar för dig i din vardag. Lokalvård eller kontorsstäd för företag och samtliga hushållsnära tjänster såsom hemstäd och fönsterputs är några av de sysslor vi som städfirma har att erbjuda.
Vi är en del av en väletablerad städkoncern som finns i 23 olika städer. I och med vårt lokala arbete finns vi hela tiden nära dig som kund vilket vi anser är viktigt för att kunna leverera städ av högsta kvalité.
Vi anpassar oss helt efter dina specifika önskemål, alltifrån städhjälp till att mata fiskarna.

Våra medarbetare har självklart en gedigen erfarenhet inom städyrket och arbetar diskret och professionellt oavsett situation. Samtliga har genomgått Städarnas eget utbildningsprogram Städarna Academy.

Vi har kollektivavtal vilket garanterar en schysst arbetsmiljö för våra medarbetare. Vi tror även att en förutsättning för god service är kontinuitet, därför är det alltid samma medarbetare som utför den löpande städningen på en och samma veckodag. Faktum är att vår senaste medarbetarundersökning visar att 91% tycker att Städarna är en bra arbetsplats. Så klart något vi är väldigt stolta över!

Vi är ett väldigt modernt, inkluderande och snabbt växande städbolag.

/Ronja, VD

Hemstäd i Örebro

Ta hjälp av Städarna i Örebro när du vill ha hemstäd. Du känna dig trygg i att vi gör vårt yttersta för att du som kund ska bli nöjd med din städning. Är du intresserad av att veta mer om våra städtjänster så tveka inte att höra av dig till oss så berättar vi mer! Boka hemstäd i Örebro.

Fönsterputs i Örebro

Vi putsar fönster i Örebro på lägenheter, hus, företag och väldigt speciella fastigheter så som kyrkor med mera. Vi är experter på att göra rent och snyggt. Våra medarbetare i Örebro har flera års erfarenhet och är experter på att hjälpa dig oavsett vilka behov du har.

Flyttstädning i Örebro

Den nya bostaden är din framtid och i tanken har du kanske redan börjat möblera och skapat hemtrevnad innan flyttlasset gått. Flyttstädning däremot kan kännas motigt och dra ner på det som faktiskt är så roligt med flytten. Boka flyttstädning i Örebro hos oss på Städarna så kan du fokusera på det nya hemmet fullt ut istället.

Företagsstäd och kontorsstädning i Örebro

Oavsett om det handlar om en reception, kontor, en mindre butik eller en stor industrilokal vi har i Örebro är en sak säker – det första intrycket räknas! Dina medarbetare får lättare att fokusera på sitt jobb och mår bättre när omgivningen är dammfri och utan fulla papperskorgar. Kontakta oss för kostnadsförslag på företagsstäd och kontorsstädning i Örebro.

Trappstädning i Örebro

En trappuppgång som är ren och fräsch är trevlig att komma till – med löpande trappstädning i Örebro minskar också slitage på ytor och material i fastigheten. Vi på Städarna gör mängder av trappstädningar till bostadsrättföreningar och fastighetsägare i hela Örebro.

Storstädning i Örebro

Kontakta vår trevliga kundtjänst i Örebro så går vi igenom dina städbehov och bokar in ett datum. Vi prioriterar det som du tycker är extra viktigt och kostnaden för din storstädning i Örebro beror på hur omfattande arbetet är.

Hemstäd

Ansvar, bemötande, kvalitet!

Ansvarsförsäkring och brottsregisterkontroll

Serviceinriktade medarbetare

Samma städteam varje gång

Vad kostar städning till företag?

Vi har städhjältar redo för dig! ?

Här är några av de tjänster vi utför: