Hemstäd och företagsstäd – Din städfirma i Karlskoga

Städfirma i Karlskoga med vision att ha branschens nöjdaste kunder och medarbetare!

Prisbelönt städfirma

Städfirma i Karlskoga

Städarna har närmare 800 medarbetare fördelat på 25 orter. Våra ledord är ansvar, bemötande och kvalitet och detta genomsyrar hela verksamheten. Detta tillsammans med vår vision om att ha branschens nöjdaste kunder och stoltaste medarbetare blir en oslagbar kombination. Vi alla tar ett ansvar både inom och utanför företaget. Alla våra medarbetare levererar ett bemötande i världsklass och tjänsterna som vi utför är av högsta kvalitet! Det är Ansvar, Bemötande & Kvalitet!

Vi växer med raketfart 🚀
I dagsläget är vi inte verksamma här men vill väldigt gärna bli! 💧Peppa oss att starta i Karlskoga genom att skicka ett mejl till karlskoga@stadarna.se så ser vi till att förverkliga det ännu snabbare! 😃 Du kanske är den som vill starta Städarna i Karlskoga? 🌟

Hemstäd

Hemstäd i Karlskoga

Att hålla rent är viktigt och för oss hos Städarna i Karlskoga och då kommer människan i första hand. Våra städhjältar är grymma och skulle du eventuellt inte vara nöjd har vi alltid vår kvalitetsgaranti. Vi har en grundlista över städhjälp och vad som ingår i en ordinarie veckostädning. Boka hemstäd i Karlskoga.

Fönsterputs i Karlskoga

Vi putsar fönster i Karlskoga på lägenheter, hus, företag och väldigt speciella fastigheter så som kyrkor med mera. Vi är experter på att göra rent och snyggt. Våra medarbetare i Karlskoga har flera års erfarenhet och är experter på att hjälpa dig oavsett vilka behov du har.

Flyttstädning i Karlskoga

Den nya bostaden är din framtid och i tanken har du kanske redan börjat möblera och skapat hemtrevnad innan flyttlasset gått. Flyttstädning däremot kan kännas motigt och dra ner på det som faktiskt är så roligt med flytten. Boka flyttstädning i Karlskoga hos oss på Städarna så kan du fokusera på det nya hemmet fullt ut istället.

Företagsstäd och kontorsstädning i Karlskoga

Oavsett om det handlar om en reception, kontor, en mindre butik eller en stor industrilokal vi har i Karlskoga är en sak säker – det första intrycket räknas! Dina medarbetare får lättare att fokusera på sitt jobb och mår bättre när omgivningen är dammfri och utan fulla papperskorgar. Kontakta oss för kostnadsförslag på företagsstäd och kontorsstädning i Karlskoga.

Trappstädning i Karlskoga

En trappuppgång som är ren och fräsch är trevlig att komma till – med löpande trappstädning i Karlskoga minskar också slitage på ytor och material i fastigheten. Vi på Städarna gör mängder av trappstädningar till bostadsrättföreningar och fastighetsägare i hela Karlskoga.

Storstädning i Karlskoga

Kontakta vår trevliga kundtjänst i Karlskoga så går vi igenom dina städbehov och bokar in ett datum. Vi prioriterar det som du tycker är extra viktigt och kostnaden för din storstädning i Karlskoga beror på hur omfattande arbetet är.

Ansvar, bemötande, kvalitet!

Ansvarsförsäkring och brottsregisterkontroll

Serviceinriktade medarbetare

Samma städteam varje gång

Vad kostar städning till företag?

Vi har städhjältar redo för dig! 🌟

Här är några av de tjänster vi utför:

Vi som jobbar här

Jobba här
Bli VD och delägare

Vill du starta Städarna i Karlskoga?
Skicka ett mejl till:
karlskoga@stadarna.se

 

Läs om våra tidigare etableringar

Ett litet axplock av våra grymma VD:ar

”Hon byter burgarna mot posten som VD”

Läs om Ebba som är VD på Städarna i Katrineholm

”Filip Printzell Årets unga nyföretagare 2017”

Läs om Filip som är VD på Städarna i Motala (Städarna i Varamon AB)

”Koncern öppnar i Kalmar – skapar 15 nya jobb”

Läs om Albin som är VD på Städarna i Kalmar AB