Hemstäd och företagsstäd – Din städfirma i Karlskoga

Städfirma i Karlskoga som har som vision att ha branschens nöjdaste kunder och medarbetare

Städbolag

Städfirma i Karlskoga

Vi på Städarna i Karlskoga utför städtjänster som hjälper och underlättar för dig i din vardag. Lokalvård och kontorsstäd på företag och samtliga hushållsnära tjänster såsom hemstäd och fönsterputs är några sorters städhjälp vi som städfirma har att erbjuda. Städarna i Karlskoga är ett städföretag som verkar lokalt i Karlskoga.

Vi är en del av en väletablerad städkoncern som har kontor i 23 olika städer. I och med vårt lokala arbete finns vi hela tiden nära dig som kund vilket vi anser är viktigt för att kunna leverera städ av högsta kvalité. Vi anpassar oss helt efter dina specifika önskemål, alltifrån städhjälp till att mata fiskarna.

Våra medarbetare har självklart en gedigen erfarenhet inom städyrket och arbetar diskret och professionellt oavsett situation. Samtliga har genomgått vårt eget utbildningsprogram Städarna Academy och blivit certifierade.

Vi har kollektivavtal vilket garanterar en schysst arbetsmiljö för våra medarbetare. Vi tror även att en förutsättning för god service är kontinuitet, därför är det alltid samma medarbetare som utför den löpande städningen på en och samma veckodag. Faktum är att vår senaste medarbetarundersökning visar att 91% tycker att Städarna är en bra arbetsplats. Såklart något vi är väldigt stolta över!

Vi är ett väldigt modernt och snabbt växande städbolag.

/ Jesper Gravé VD, delägare

Hitta till oss

0586-31105
karlskoga@stadarna.se
Gamla vägen 14
702 27 Örebro

Vill du kontakta någon speciell person på Städarna i Karlskoga?

Våra medarbetare
Hemstäd

Ansvar, bemötande, kvalitet!

Ansvarsförsäkring och brottsregisterkontroll

Serviceinriktade medarbetare

Samma städteam varje gång

Vi har städhjältar redo för dig! 🌟

Här är några av de tjänster vi utför:

Vi som jobbar här

Jobba här
VD, delägare.

Jesper Gravé
jesper@stadarna.se
019-26 22 78

Arbetsledare

Sandra Malmberg
sandra@stadarna.se
019-26 22 78