Vi hjälper dig med städningen i Kalmar

Städföretag i Kalmar som har som vision att ha branschens nöjdaste kunder och medarbetare!

Städfirma i Kalmar

Städarna i Kalmar

Städarna i Kalmar AB hjälper varje månad närmare 150 kunder med hemstäd och företag med lokalvård och kontorsstäd. Vi erbjuder städhjälp i Kalmar och närliggande orter. För oss är det otroligt viktigt att du som kund får kontinuitet i din städning, därför har vi i möjligaste mån alltid samma medarbetare i ert hem eller på ert företag.

När du anlitar oss på Städarna i Kalmar kan du känna dig trygg i att vi gör vårt yttersta för att du som kund ska bli nöjd med din städning. Är du intresserad av att veta mer om våra städtjänster så tveka inte att höra av dig till oss så berättar vi mer!

Om du vill bli kund hos oss börjar vi med ett besök i ert hem eller på ert företag där vi går igenom era behov och vi berättar vilka vi är och hur vi arbetar. Därefter kommer vi tillsammans överens om bästa möjliga lösning för er och påbörjar sen städningen så snart det passar er. Varmt välkomna att kontakta oss via telefon eller email!

Vi har kollektivavtal vilket garanterar en schysst arbetsmiljö för våra medarbetare. Vi tror även att en förutsättning för god service är kontinuitet, därför är det alltid samma medarbetare som utför den löpande städningen på en och samma veckodag. Faktum är att vår senaste medarbetarundersökning visar att 91% tycker Städarna är en bra arbetsplats. Såklart något vi är väldigt stolta över!

/Teamet i Kalmar

Hemstäd i Kalmar

Ta hjälp av Städarna i Kalmar när du vill ha hemstäd. Du känna dig trygg i att vi gör vårt yttersta för att du som kund ska bli nöjd med din städning. Är du intresserad av att veta mer om våra städtjänster så tveka inte att höra av dig till oss så berättar vi mer! Boka hemstäd i Kalmar.

Fönsterputs i Kalmar

Vi putsar fönster i Kalmar på lägenheter, hus, företag och väldigt speciella fastigheter så som kyrkor med mera. Vi är experter på att göra rent och snyggt. Våra medarbetare i Kalmar har flera års erfarenhet och är experter på att hjälpa dig oavsett vilka behov du har.

Flyttstädning i Kalmar

Den nya bostaden är din framtid och i tanken har du kanske redan börjat möblera och skapat hemtrevnad innan flyttlasset gått. Flyttstädning däremot kan kännas motigt och dra ner på det som faktiskt är så roligt med flytten. Boka flyttstädning i Kalmar hos oss på Städarna så kan du fokusera på det nya hemmet fullt ut istället.

Företagsstäd och kontorsstädning i Kalmar

Oavsett om det handlar om en reception, kontor, en mindre butik eller en stor industrilokal vi har i Kalmar är en sak säker – det första intrycket räknas! Dina medarbetare får lättare att fokusera på sitt jobb och mår bättre när omgivningen är dammfri och utan fulla papperskorgar. Kontakta oss för kostnadsförslag på företagsstäd och kontorsstädning i Kalmar.

Trappstädning i Kalmar

En trappuppgång som är ren och fräsch är trevlig att komma till – med löpande trappstädning i Kalmar minskar också slitage på ytor och material i fastigheten. Vi på Städarna gör mängder av trappstädningar till bostadsrättföreningar och fastighetsägare i hela Kalmar.

Storstädning i Kalmar

Kontakta vår trevliga kundtjänst i Kalmar så går vi igenom dina städbehov och bokar in ett datum. Vi prioriterar det som du tycker är extra viktigt och kostnaden för din storstädning i Kalmar beror på hur omfattande arbetet är.

Hitta till oss

Slöjdaregatan 2, 393 53 Kalmar

Vill du kontakta någon speciell person på Städarna i Kalmar?

Våra medarbetare
Hemstäd

Ansvar, bemötande, kvalitet!

Ansvarsförsäkring och brottsregisterkontroll

Serviceinriktade medarbetare

Samma städteam varje gång

Vad kostar städning till företag?

Vi har städhjältar redo för dig! ?

Här är några av de tjänster vi utför:

Arbetsledare

Linda Brännlund