Vi hjälper dig med städningen i Finspång

Städfirma i Finspång. Vår vision är att ha branschens nöjdaste kunder och medarbetare!

Städarna i Finspång

Vi utför företagsstäd och samtliga hushållsnära tjänster. Vi kan underlätta din vardag med allt från hemstäd till fönsterputs. Vi anpassar oss helt efter dina önskemål – från punktinsatser då och då till städning varje vecka. Oavsett vilken typ av städhjälp du kan tänkas vara i behov av. Allt ifrån hemstädning, lokalvård och kontorsstädning eller till enstaka punktinsatser som flyttstädning, storstädning och fönsterputsning.

Genom vårt lokala arbete finns vi hela tiden nära våra kunder, vilket vi anser är viktigt för att kunna leverera städ av högsta kvalitét. Våra medarbetare har självklart gedigen erfarenhet av städ och är kontrollerade mot brottsregistret. Det i kombination med kontinuerlig utbildning av vår medarbetare innebär att vi stolt kan presentera oss som en städfirma som levererar hög kvalitét i alla sina tjänster.

Vår vision är att ha branschens nöjdaste kunder och medarbetare.
Vi har kollektivavtal vilket garanterar en sjysst arbetsmiljö för våra medarbetare. Vi tror även att en förutsättning för god service är kontinuitet, därför är det alltid samma medarbetare som utför den löpande städning på en och samma veckodag. Faktum är att vår senaste medarbetarundersökning visar att 91% tycker Städarna är en bra arbetsplats. Så klart något vi är väldigt stolta över!

Hemstäd i Finspång

Ta hjälp av Städarna i Finspång när du vill ha hemstäd. Du känna dig trygg i att vi gör vårt yttersta för att du som kund ska bli nöjd med din städning. Är du intresserad av att veta mer om våra städtjänster så tveka inte att höra av dig till oss så berättar vi mer! Boka hemstäd i Finspång.

Fönsterputs i Finspång

Vi putsar fönster i Finspång på lägenheter, hus, företag och väldigt speciella fastigheter så som kyrkor med mera. Vi är experter på att göra rent och snyggt. Våra medarbetare i Finspång har flera års erfarenhet och är experter på att hjälpa dig oavsett vilka behov du har.

Flyttstädning i Finspång

Den nya bostaden är din framtid och i tanken har du kanske redan börjat möblera och skapat hemtrevnad innan flyttlasset gått. Flyttstädning däremot kan kännas motigt och dra ner på det som faktiskt är så roligt med flytten. Boka flyttstädning i Finspång hos oss på Städarna så kan du fokusera på det nya hemmet fullt ut istället.

Företagsstäd och kontorsstädning i Finspång

Oavsett om det handlar om en reception, kontor, en mindre butik eller en stor industrilokal vi har i Finspång är en sak säker – det första intrycket räknas! Dina medarbetare får lättare att fokusera på sitt jobb och mår bättre när omgivningen är dammfri och utan fulla papperskorgar. Kontakta oss för kostnadsförslag på företagsstäd och kontorsstädning i Finspång.

Trappstädning i Finspång

En trappuppgång som är ren och fräsch är trevlig att komma till – med löpande trappstädning i Finspång minskar också slitage på ytor och material i fastigheten. Vi på Städarna gör mängder av trappstädningar till bostadsrättföreningar och fastighetsägare i hela Finspång.

Storstädning i Finspång

Kontakta vår trevliga kundtjänst i Finspång så går vi igenom dina städbehov och bokar in ett datum. Vi prioriterar det som du tycker är extra viktigt och kostnaden för din storstädning i Finspång beror på hur omfattande arbetet är.

Hemstäd

Ansvar, bemötande, kvalitet!

Ansvarsförsäkring och brottsregisterkontroll

Serviceinriktade medarbetare

Samma städteam varje gång

Vad kostar städning till företag?

Vi har städhjältar redo för dig! 🌟

Här är några av de tjänster vi utför: