Städfirma Färjestaden

Städfirma som verkar på Öland och hjälper dig med städtjänster!

Städfirma Kalmar

Städfirma i Färjestaden

Vi hjälper varje månad närmare 150 kunder med hemstäd och företagsstäd. Vi hjälper till med städhjälp i Färjestaden, Borgholm, Mörbylånga och närliggande orter.

När du anlitar oss på Städarna kan du känna dig trygg i att vi gör vårt yttersta för att du som kund ska bli nöjd med din städning. Är du intresserad av att veta mer om våra städtjänster så tveka inte att höra av dig till oss så berättar vi mer!

Om du vill bli kund hos oss börjar vi med ett besök i ert hem eller på ert företag där vi går igenom era behov och vi berättar vilka vi är och hur vi arbetar. Därefter kommer vi tillsammans överens om bästa möjliga lösning för er och påbörjar sen städningen så snart det passar er. Varmt välkomna att kontakta oss via telefon eller email!

Vi har kollektivavtal vilket garanterar en schysst arbetsmiljö för våra medarbetare. Vi tror även att en förutsättning för god service är kontinuitet, därför är det alltid samma medarbetare som utför den löpande städningen på en och samma veckodag. Faktum är att vår senaste medarbetarundersökning visar att 91% tycker Städarna är en bra arbetsplats. Så klart något vi är väldigt stolta över!

/Albin Adolfsson, VD, delägare

Hitta till oss

0480-21 000
kalmar@stadarna.se
Slöjdaregatan 2, 393 53 Kalmar

Vill du kontakta någon speciell person på Städarna i Kalmar?

Våra medarbetare
Hemstäd

Ansvar, bemötande, kvalitet!

Ansvarsförsäkring och brottsregisterkontroll

Serviceinriktade medarbetare

Samma städteam varje gång

Vi som jobbar här

Jobba här
VD, delägare

Albin Adolfsson
albin@stadarna.se
0480-21 000