Vi hjälper dig med städningen i Eskilstuna

Städfirma i Eskilstuna som har som vision att ha branschens nöjdaste kunder och medarbetare!

Städarna växer genom att förvärva Hemkraft i Eskilstuna


Städarna och dotterbolaget Städarna i Eskilstuna tar nästa steg i tillväxtsresan med förvärvet av Eskilstunabolaget Hemkraft. Hemkraft grundades år 2007 och har sedan starten varit ett kvalitetsbolag inom hemservice, med 18 anställda som hjälper många hem i Eskilstuna varje dag. I och med detta förvärv tar Stina Wilhelmsson, VD för Städarna i Eskilstuna, över stafettpinnen från grundarna Pirjo och Patrik. Om detta säger hon:

Det känns jättekul att välkomna Hemkrafts kunder och medarbetare till Städarna-familjen. Med en större organisation i ryggen blir vi alla tryggare och bättre på att finnas där för alla Eskilstunabor som behöver städhjälp i sina hem”.

Städfirma i Eskilstuna

Ett städbolag i Eskilstuna som utför hemstädning, lokalvård, kontorsstäd eller enstaka punktinsatser som flyttstädning, storstädning och fönsterputsning. Klicka på någon av våra tjänster för att läsa mer och boka den städning som passar bäst för dig.

Vi har kollektivavtal vilket garanterar en schysst arbetsmiljö för våra medarbetare. Vi tror även att en förutsättning för god service är kontinuitet, därför är det alltid samma medarbetare som utför den löpande städningen på samma dag i veckan. Faktum är att vår senaste medarbetarundersökning visar att 91% tycker Städarna är en bra arbetsplats. Såklart något vi är väldigt stolta över!

Vi börjar alltid ett samarbete med ett kundbesök på ert företag eller i ert hem där ni får beskriva era behov. Vi kommer med tips och råd kring er städhjälp och tillsammans bestämmer vi vilket upplägg som passar bäst för er.

Som privatkund har du tillgång till vår Kundportal där du kan se dina städtider, skicka meddelanden och mycket mer.

Vi har kontor i den centralt belägna Rothoffsvillan. Kom gärna förbi och hälsa på oss så bjuder vi på en kopp kaffe!

Hemstäd i Eskilstuna

Ta hjälp av Städarna i Eskilstuna när du vill ha hemstäd. Du känna dig trygg i att vi gör vårt yttersta för att du som kund ska bli nöjd med din städning. Är du intresserad av att veta mer om våra städtjänster så tveka inte att höra av dig till oss så berättar vi mer! Boka hemstäd i Eskilstuna.

Fönsterputs i Eskilstuna

Vi putsar fönster i Eskilstuna på lägenheter, hus, företag och väldigt speciella fastigheter så som kyrkor med mera. Vi är experter på att göra rent och snyggt. Våra medarbetare i Eskilstuna har flera års erfarenhet och är experter på att hjälpa dig oavsett vilka behov du har.

Flyttstädning i Eskilstuna

Den nya bostaden är din framtid och i tanken har du kanske redan börjat möblera och skapat hemtrevnad innan flyttlasset gått. Flyttstädning däremot kan kännas motigt och dra ner på det som faktiskt är så roligt med flytten. Boka flyttstädning i Eskilstuna hos oss på Städarna så kan du fokusera på det nya hemmet fullt ut istället.

Företagsstäd och kontorsstädning i Eskilstuna

Oavsett om det handlar om en reception, kontor, en mindre butik eller en stor industrilokal vi har i Eskilstuna är en sak säker – det första intrycket räknas! Dina medarbetare får lättare att fokusera på sitt jobb och mår bättre när omgivningen är dammfri och utan fulla papperskorgar. Kontakta oss för kostnadsförslag på företagsstäd och kontorsstädning i Eskilstuna.

Trappstädning i Eskilstuna

En trappuppgång som är ren och fräsch är trevlig att komma till – med löpande trappstädning i Eskilstuna minskar också slitage på ytor och material i fastigheten. Vi på Städarna gör mängder av trappstädningar till bostadsrättföreningar och fastighetsägare i hela Eskilstuna.

Storstädning i Eskilstuna

Kontakta vår trevliga kundtjänst i Eskilstuna så går vi igenom dina städbehov och bokar in ett datum. Vi prioriterar det som du tycker är extra viktigt och kostnaden för din storstädning i Eskilstuna beror på hur omfattande arbetet är.

Hitta till oss

016-140555
eskilstuna@stadarna.se
Rinmansgatan 18, 633 46 Eskilstuna

Vill du kontakta någon speciell person på Städarna i Eskilstuna?

Våra medarbetare
Hemstäd

Ansvar, bemötande, kvalitet!

Ansvarsförsäkring och brottsregisterkontroll

Serviceinriktade medarbetare

Samma städteam varje gång

Vad kostar städning till företag?

Vi har städhjältar redo för dig! 🌟

Här är några av de tjänster vi utför:

ARBETSLEDARE

Anna Paulsson
anna.paulsson@stadarna.se
016-140 555

Arbetsledare

Therese Axelsson
therese@stadarna.se
016-140 555

Arbetsledare

Johanna Lindström
johanna.lindstrom@stadarna.se
070- 433 36 29