Städarna i Alingsås

Städföretag i Alingsås som har som vision är att ha branschens nöjdaste kunder och medarbetare!

Städbolag

Städbolag som hjälper dig med all typ av städning i Alingsås!

I Alingsås utför vi samtliga hushållsnära tjänster. Vi kan underlätta din vardag med allt från hemstäd till flyttstäd. Vi anpassar oss helt efter dina önskemål om städhjälp – från punktinsatser då och då till städning varje vecka. Vi utför även städning av kontor, trapphus med mera. Våra medarbetare har självklart en gedigen erfarenhet inom städyrket och arbetar diskret och professionellt. Vi är ett städbolag att lita på.

Genom vårt lokala arbete finns vi hela tiden nära våra kunder, vilket vi anser är viktigt för att kunna leverera städ av högsta kvalitét. Våra medarbetare har självklart gedigen erfarenhet av städ och är kontrollerade mot brottsregistret. Det i kombination med kontinuerlig utbildning av vår medarbetare innebär att vi stolt kan presentera oss som en städfirma som levererar hög kvalitét i alla sina tjänster.

Vi har kollektivavtal vilket garanterar en sjysst arbetsmiljö för våra medarbetare. Vi tror även att en förutsättning för god service är kontinuitet, därför är det alltid samma medarbetare som utför den löpande städning på en och samma veckodag. Faktum är att vår senaste medarbetarundersökning visar att 91% tycker Städarna är en bra arbetsplats. Så klart något vi är väldigt stolta över!

Som privatkund har du tillgång till vår Kundportal där du kan se dina städtider, skicka meddelandet och mycket mer.

Hemstäd i Alingsås

Ta hjälp av Städarna i Alingsås när du vill ha hemstäd. Du känna dig trygg i att vi gör vårt yttersta för att du som kund ska bli nöjd med din städning. Är du intresserad av att veta mer om våra städtjänster så tveka inte att höra av dig till oss så berättar vi mer! Boka hemstäd i Alingsås.

Fönsterputs i Alingsås

Vi putsar fönster i Alingsås på lägenheter, hus, företag och väldigt speciella fastigheter så som kyrkor med mera. Vi är experter på att göra rent och snyggt. Våra medarbetare i Alingsås har flera års erfarenhet och är experter på att hjälpa dig oavsett vilka behov du har.

Flyttstädning i Alingsås

Den nya bostaden är din framtid och i tanken har du kanske redan börjat möblera och skapat hemtrevnad innan flyttlasset gått. Flyttstädning däremot kan kännas motigt och dra ner på det som faktiskt är så roligt med flytten. Boka flyttstädning i Alingsås hos oss på Städarna så kan du fokusera på det nya hemmet fullt ut istället.

Företagsstäd och kontorsstädning i Alingsås

Oavsett om det handlar om en reception, kontor, en mindre butik eller en stor industrilokal vi har i Alingsås är en sak säker – det första intrycket räknas! Dina medarbetare får lättare att fokusera på sitt jobb och mår bättre när omgivningen är dammfri och utan fulla papperskorgar. Kontakta oss för kostnadsförslag på företagsstäd och kontorsstädning i Alingsås.

Trappstädning i Alingsås

En trappuppgång som är ren och fräsch är trevlig att komma till – med löpande trappstädning i Alingsås minskar också slitage på ytor och material i fastigheten. Vi på Städarna gör mängder av trappstädningar till bostadsrättföreningar och fastighetsägare i hela Alingsås.

Storstädning i Alingsås

Kontakta vår trevliga kundtjänst i Alingsås så går vi igenom dina städbehov och bokar in ett datum. Vi prioriterar det som du tycker är extra viktigt och kostnaden för din storstädning i Alingsås beror på hur omfattande arbetet är.

Hemstäd

Ansvar, bemötande, kvalitet!

Ansvarsförsäkring och brottsregisterkontroll

Serviceinriktade medarbetare

Samma städteam varje gång