I Göteborg utför vi samtliga hushållsnära tjänster. Vi kan underlätta din vardag med allt från hemstäd till flyttstäd. Vi anpassar oss helt efter dina önskemål – från punktinsatser då och då till städning varje vecka. Vi utför även städning av kontor, trapphus m.m. Klicka på företag för mer information. Våra medarbetare har självklart en gedigen erfarenhet inom städyrket och arbetar diskret och professionellt. Vi är ett städbolag att lita på.


Caroline Fossto VD Städarna i Göteborg

Kontakta oss så berättar vi mer!
Caroline Fossto, VD, delägare

Städarna i Göteborg AB
Telefon: 031 – 21 21 77
E-mail: goteborg@stadarna.se    
Adress: Fabriksstråket 24, 433 76 Jonsered

Vi tar emot uppdrag från hela Göteborgsregionen och har de flesta uppdragen runt Partielle, Sävedalen, Jonsered, Lerum och Örgryte.

Vill du kontakta någon speciell person på Städarna i Göteborg? Klicka här!Städhjälp Göteborg

 

Caroline och Linda Städarna Göteborg.jpg

NYHET!
Från och med den 1 september 2017 är Elin Städ i Göteborg AB
en del av Städarna i Göteborg AB. Läs mer här.

Varmt välkommen alla nya kunder och medarbetare!


Hemstäd Härryda

NYHET!
Från och med den 1 december 2016 är Systrarna Tork AB
en del av Städarna i Göteborg AB. Läs mer här.

Varmt välkommen alla nya kunder och medarbetare!


Nöjda kunder som har haft hemstäd, fönsterputs eller städ

Har varit kund hos Städarna i Göteborg med hemstäd varje vecka sedan maj -14.
Resultatet har alltid varit mycket bra och personalen väldigt trevlig de få gånger jag mött dem. Detta städbolag rekommenderas starkt!
— Emma, Hemstädskund i Partille
Vi tog hjälp av Städarna när vi behövde fönsterputs i Örgryte. Fönsterputsarna var proffsiga och jag har inga anmärkningar på reslutatet! Ett jättebra städföretag helt enkelt!
— Ingrid, Fönsterputskund i Örgryte
Vi var så nöjda med vår flyttstädning av vårt radhus i Lerum att vi beslutade oss för att bli hemstädskunder!
— Kent, nybliven hemstädskund i Lerum

ANSVAR - BEMÖTANDE - KVALITET  Våra ledord är ansvar, bemötande & kvalitet och detta genomsyrar hela verksamheten. Detta tillsammans med vår vision om att ha branschens nöjdaste kunder och medarbetare blir en oslagbar kombination. Vi alla tar ett ansvar både inom och utanför företaget. Alla våra medarbetare levererar ett bemötande i världsklass och tjänsterna som vi utför är av högst kvalitet! Det är Ansvar, Bemötande & Kvalitet!

ANSVAR - BEMÖTANDE - KVALITET

Våra ledord är ansvar, bemötande & kvalitet och detta genomsyrar hela verksamheten. Detta tillsammans med vår vision om att ha branschens nöjdaste kunder och medarbetare blir en oslagbar kombination. Vi alla tar ett ansvar både inom och utanför företaget. Alla våra medarbetare levererar ett bemötande i världsklass och tjänsterna som vi utför är av högst kvalitet! Det är Ansvar, Bemötande & Kvalitet!