Städarna i Gävle är Städarnas senast startade kontor och har sin bas i centrala Gävle och hjälper till med städhjälp i Gävle och Sandviken. Är du intresserad av att veta mer om våra tjänster så tveka inte att höra av dig till oss så berättar vi mer!

Kontakta oss så berättar vi mer! /Isabella Sundin, Kontorschef

Kontakta oss så berättar vi mer!
/Isabella Sundin, Kontorschef

Städarna i Gälve
Telefon:  026 - 12 55 25
E-mail: gavle@stadarna.se   
Adress: Tallåsvägen 18 B, 806 41 Gävle 

Städhjälp GävleVåra ledord är ansvar, bemötande & kvalitet och detta genomsyrar hela verksamheten. Detta tillsammans med vår vision om att ha branschens nöjdaste kunder och medarbetare blir en oslagbar kombination. Vi alla tar ett ansvar både inom och utanför företaget. Alla våra medarbetare levererar ett bemötande i världsklass och tjänsterna som vi utför är av högst kvalitet! Det är Ansvar, Bemötande & Kvalitet!

Våra ledord är ansvar, bemötande & kvalitet och detta genomsyrar hela verksamheten. Detta tillsammans med vår vision om att ha branschens nöjdaste kunder och medarbetare blir en oslagbar kombination. Vi alla tar ett ansvar både inom och utanför företaget. Alla våra medarbetare levererar ett bemötande i världsklass och tjänsterna som vi utför är av högst kvalitet! Det är Ansvar, Bemötande & Kvalitet!