Från städmedarbetare till VD – Caroline Erikssons spännande resa inom Städarna i Norrköping

Städarnas satsning på sina medarbetare och tro på utveckling och tillväxt är ett av det snabbväxande bolagets framgångsfaktorer. Nu tillträder Caroline Eriksson i ett av koncernens största dotterbolag efter en otrolig intern resa.

Caroline Eriksson

Det var i Norrköping allt började för 12 år sedan, när Tjoffe Sjögren och Ulrik Hollman startade upp sitt lilla städbolag. Koncernen, som nu har vuxit till över 850 medarbetare och närvaro på över 25 orter i Sverige, är fortsatt framgångsrika på hemmaplan och tillskriver kulturen och de interna utvecklingsmöjligheterna en stor del av bolagets tillväxt. Ett kvitto på att modellen fungerar är att Städarna i Norrköping tillsätter en ny VD från och med 1 februari.

Caroline Eriksson, som efterträder Johanna Langeville i rollen som VD, började på Städarna som medarbetare redan 2013. Efter att ha visat stort ansvar och engagemang blev hon snart Arbetsledare. I den rollen har hon jobbat tätt tillsammans med Johanna Langeville, och när den senare nu avancerar till en roll som Operations Manager på koncernnivå, var det ett enkelt val vem som skulle fylla skorna.

Johanna Langeville

“Vi är ett av de största bolagen inom Städarna-koncernen, med 89 anställda. Caroline är en omtyckt ledare och det är verkligen roligt att få möjligheten att lyfta fram en ledare från organisation som VD. Det vi har skapat tillsammans under de här åren är något jag är oerhört stolt och tacksam över!” säger Johanna Langeville.

“Att göra den här interna resan är förstås väldigt roligt. Eftersom jag har varit en del av bolaget under många år är det enormt ärofyllt och spännande att ta över VD-rollen efter Johanna. Jag hoppas att jag, med mina erfarenheter från flera olika roller i bolaget, skall kunna fortsätta utveckla och driva Städarna Norrköping framåt tillsammans med vårt härliga team” fortsätter Caroline

Om Städarna

Städarna Sverige AB grundades 2009 i Norrköping och är idag Sveriges 2:e största hemservice bolag med ca 800 medarbetare. Städarna är verksamma i 25 orter i mellansverige och har en målsättning om att bli rikstäckande. Verksamheten är en koncern med lokala dotterbolag som delägs tillsammans med en lokal VD från varje ort.


För mer information

Caroline Eriksson
Ny VD Städarna Norrköping
[email protected]
0767-77 70 94

Tjoffe Sjögren
Koncernchef – Städarna Sverige
[email protected]
0709-65 33 86