Företagsstäd och kontorsstädning

Företagsstäd och kontorsstädning ?

Vem tömmer era soppåsar? Dags att ta hjälp av ett städföretag? Den bästa företagsstädningen är den man inte behöver tänka på!

Städning på företag & kontor STÄDNING PÅ FÖRETAG & KONTOR
Städning på företag & kontor

Riktigt bra städning till företag 

Oavsett om det handlar om en reception, kontor, en mindre butik eller en stor industrilokal är en sak säker – det första intrycket räknas! Från första sekunden någon kliver in hos er bildar de sig en uppfattning. Medveten eller omedveten men den kan bli svår att ändra på senare. Låt våra städhjältar se till att era lokaler ger besökarna den bästa möjliga känslan från första gången de tar ett kliv innanför tröskeln!

En ren arbetsplats är en produktiv arbetsplats!

Dina medarbetare får lättare att fokusera på sitt jobb och mår bättre när omgivningen är dammfri och utan fulla papperskorgar.

Auktoriserat Serviceföretag

Ett auktoriserat serviceföretag ❤️

Det betyder kort och gott att vi följer Almega Serviceföretagens auktorisationskriterier och vilka det är kan du läs mer om på knappen nedan. ??

 

Vi skrotar vårt hållbarhetsarbete

Vi skrotar vårt hållbarhetsarbete.

Vi lanserar istället en självklarhetsrapport. ?

Företagsstädning – Så funkar det!

Företagsstädning – Så funkar det!

Kontakta vår trevliga kundtjänst så bokar vi in ett kostnadsfritt möte där vi presenterar oss och går igenom vilka behov ditt företag har. Det är ni som bestämmer hur ofta ni vill ha städning och i vilken omfattning men givetvis kan vi ge er råd om vad som är lagom. Hos de flesta företag städar vi minst en gång i veckan.

Kostnadsförslag

Vad kostar städning till företag?

Vad kostar städning till företag?

Som avtalskund hos Städarna betalar ni en fast månadsavgift. Den baseras på det antal timmar vi kommit överens om att vi ska städa vid varje tillfälle. Kontakta vår kundtjänst för att så snabbt som möjligt få en korrekt prisuppgift för städning av just era lokaler.

Städ företag – Kostnadsförslag

Kontakta vår trevliga kundtjänst så bokar vi in ett kostnadsfritt möte där vi presenterar oss och går igenom vilka behov ditt företag har.

Det är ni som bestämmer hur ofta ni vill ha städning och i vilken omfattning men givetvis kan vi ge er råd om vad som är lagom.

Hos de flesta företag städar vi minst en gång i veckan.

  Vilka är ni?

  Kontaktuppgifter

  Vart finns ni?

  Övrigt


  Integritetspolicy

  Städ – Företag

  Vi erbjuder många olika tjänster och kan lösa det mesta! Våra städhjältar hjälper kontor, butiker, byggföretag och fastighetsägare.

  Kontor, butiker m.m.

  – Lokalvård
  – Storstäd
  – Fönsterputs
  – Golvvård
  – Entrémattor
  – Kontorsstäd

  Fastighetsägare

  – Trappstädning
  – Avhysningsstäd
  – Flyttstäd
  – Fönsterputs
  – Städ till hyresgäster
  – Sanering
  – Klottersanering

  Byggföretag

  – Etablering/bodstädning
  – Entreprenadstädning
  – Fönsterputs