Vi på Städarna i Enköping utför vi samtliga hushållsnära tjänster. Vi kan underlätta din vardag med allt från hemstädning till flyttstädning. Vi anpassar oss helt efter dina önskemål – från punktinsatser då och då till städning varje vecka. Vi utför även städning av kontor, trapphus m.m. Klicka på företag för mer information. Våra medarbetare har självklart en gedigen erfarenhet inom städyrket och arbetar diskret och professionellt.

 
  Alva Rytterbro, VD - Städarna i Enköping och Uppsala

Kontakta mig så berättar jag mer!
Alva Rytterbro, VD

Städarna i Enköping
Telefon: 0171-210 10
E-mail: enkoping@stadarna.se    
Adress: Ågatan 15 B
749 35 Enköping

Alva Rytterbro
VD, delägare

Vill du kontakta någon speciell person på Städarna i Enköping? Klicka här!


Städbolag Enköping

Städbolag Enköping
 

 

 ANSVAR - BEMÖTANDE - KVALITET  Våra ledord är ansvar, bemötande & kvalitet och detta genomsyrar hela verksamheten. Detta tillsammans med vår vision om att ha branschens nöjdaste kunder och medarbetare blir en oslagbar kombination. Vi alla tar ett ansvar både inom och utanför företaget. Alla våra medarbetare levererar ett bemötande i världsklass och tjänsterna som vi utför är av högst kvalitet! Det är Ansvar, Bemötande & Kvalitet!

ANSVAR - BEMÖTANDE - KVALITET

Våra ledord är ansvar, bemötande & kvalitet och detta genomsyrar hela verksamheten. Detta tillsammans med vår vision om att ha branschens nöjdaste kunder och medarbetare blir en oslagbar kombination. Vi alla tar ett ansvar både inom och utanför företaget. Alla våra medarbetare levererar ett bemötande i världsklass och tjänsterna som vi utför är av högst kvalitet! Det är Ansvar, Bemötande & Kvalitet!