Städarna är Sveriges snabbast växande hemservicebolag

Städarna är Sveriges snabbast växande hemservicebolag

Vill du jobba med Sveriges snabbast växande hemservicebolag?

Städarna Sverige AB söker nu dig som kan stärka kvalitén och korrektheten i vårt bolag. Vill du vara med och utveckla städarna i rätt riktning och säkerställa kvaliteten i bolaget? Då är det kanske dig vi söker.

Om Oss
Snabbväxande Städarna Sverige AB är Sveriges 3:e största hemservicebolag med över 400 medarbetare. Städarna är i dagsläget verksamma i 20 orter i mellansverige och kommer att expandera ytterligare under kommande år. Städarnas Servicekontor (Huvudkontor) ligger i centrala Norrköping och erbjuder mycket kreativa och nytänkande miljöer.

Om Tjänsten
Vi levererar ca 30.000 städtillfällen per månad till våra kunder och behöver nu en dedikerad controller som kan arbeta tätt tillsammans med våra VDar runt om i sverige och hjälpa dem öka lönsamheten på sin leverans och kundstock. I arbetet jobbar du med KPIer och lönsamhetsuppföljning och en stor del av tjänsten är även att följa upp saker såsom bokningsgrad, effektiva scheman, korrekthet i fakturor med företagets VDar. Du arbetar i vårt drivna team baserad i Norrköping och är även ute och besöker våra verksamheter.

 Vi strävar att ligga i framkant vad det gäller digitala verktyg

Vi strävar att ligga i framkant vad det gäller digitala verktyg

Arbetsuppgifter

  • Ta fram och jobba med analysdata

  • Analysera och synliggör nyckeltal

  • Super-user för våra affärsystem

  • Säkerställa att allt är 100% rätt

Vi Erbjuder

Tillsvidareanställning på heltidsbasis. Möjlighet till flexibel arbetstid. Tjänsten är placerad på vårt servicekontor i Norrköping.

Din Profil
Vi söker efter dig som har en digital profil och som vill jobba brett med högt och lågt inom controlling. Du har otroligt lätt för att lära dig affärssystem och förstår även tekniska samband och kan förstå hur saker och ting hänger ihop. Du är lite siffernörd och brinner för att gå till botten med saker som inte verkar stämma.

 En av våra egna produkter.

En av våra egna produkter.

Dina Erfarenheter

  • Har en god relation med siffror

  • Tidigare erfarenhet av att jobba i affärssystem

  • Excel / Google Sheets

Startdatum
Vi har goda möjligheter att anpassa din första tid hos oss efter din erfarenhet och kunskap.

Vi ser fram emot din ansökan!

Maila ansökan till ulrik@stadarna.se

Vid frågor maila vår CFO Ulrik Hollman på ulrik@stadarna.se


ladda ned (5).png
bra+arbetsplats.png
ladda ned (3).png