Tips och inspiration

Är du ute efter inspiration, organiseringshacks eller de allra bästa städknepen? Då har du hamnat helt rätt! Vi har sammanställt våra mest lästa artiklar för att förhoppningsvis ge dig inspiration nog att släpa fram hink och mopp 🧼

 

 

Populär
Populär

4 tips för en lyxigare känsla i hemmet

Vi drömmer många om pampiga lägenheter och lyxiga inredningsdetaljer men man behöver inte alltid lägga mängder med pengar för att få en känsla av lyx i sitt hem. Här har vi 4 enkla tips för att maxa lyxkänslan hemma.

6 vanliga fläckar och hur du får bort dem

Olika sorters fläckar dyker upp förr eller senare. För vissa är det en daglig grej, för andra mycket mer sällan. Läs mer om 6 av de vanligaste fläckarna som kan uppstå och hur du får bort dem.

Städtips
Städtips

Så rengör du spisplattor

Ingrodd smuts på spisplattorna, spishällen eller induktionshällen kan vara svårt att få bort med vanligt rengöringsmedel. Tack och lov finns det flera bra och effektiva metoder att rengöra spisplattorna.

Populär
Populär

Så avkalkar du kaffebryggaren

Visste du att kalkavlagringarna påverkar smaken negativt? Avkalka och rengör din kaffebryggare och vattenkokare med jämna mellanrum för att kunna njuta av gott kaffe och te!

Så löser du stopp i avloppet

Stopp i avloppet är ett vanligt problem som någon gång händer i alla hem. Lär dig hur du hanterar stopp i olika typer avlopp och ta del av det bästa husmorsknepet för att lösa svåra avloppsstopp.

Städknep
Städknep

Tips för att bli av med kvalster i sängen

Kvalster är väldigt små spindeldjur som du inte kan se med blotta ögat. Det är inte särskilt trevligt att få sällskap av dessa spindlar i sängen. Ta del av tips för att du blir av med kvalster!

Illaluktande skor? Så blir du av med dålig lukt!

Illaluktande skor kan vara riktigt otrevligt. Tack och lov finns det flera effektiva sätt att undvika dålig lukt i dojorna. Vi har här samlat våra bästa knep för att hålla skorna fräscha på insidan.

Så blir du av med hundhår i hemmet

Hundhår både syns och märks av lätt i hemmet och har man allergiska i sin närhet kan det påverka mer än bara möbler och klädesplagg. Är du osäker på hur du på bästa sätt kan bli av med hundhår i hemmet ger vi dig här 4 knep!

Hittade du inte inspirationen…? 

Blev du inte inspirerad nog att släpa fram städprodukterna? Ingen fara! Kontakta oss för ett kostnadsförslag så hjälper vi dig oavsett om det gäller löpande hemstädning, storstädning, fönsterputs eller flyttstädning 😃