Välkommen till Städarna Academy!

Världens (läs universums) bästa städutbildning. Här kan du hitta all information om Städarna Academys olika utbildningar.

Välj vilken utbildning du vill läsa mer om:
Städarna Intro, Städarna Next step, Städarna Leadership

För medarbetare

Städarna Academy – Introduktion ?

Alla som börjar på Städarna får genomgå vår grundutbildning Städarna Academy Introduktion, medarbetare som ledare. Introduktionsutbildningen ger dig kunskaper i de viktigaste delarna för att du ska lyckas i din nya roll hos oss! Städarna Academy Introduktion består av två delar, en teoretisk och en praktisk utbildning som sedan avslutas med ett slutprov. 

Del 1 – Teoretisk utbildning
Den teoretiska utbildningen består av 6 utbildningsfilmer. Filmerna ger dig som är ny på Städarna en större inblick i hur en arbetsdag kan komma att se ut för dig, samt grundkunskaper om hur vi städar på Städarna. Du ska ha sett samtliga utbildningsfilmer innan du påbörjar den praktiska utbildningen. Kom ihåg – repetition är kunskapens moder, du får mer än gärna kolla om filmerna flera gånger! ?
Klicka på knappen nedan ”Till introduktionsfilmer” för att komma till filmerna.

Del 2 – Praktisk utbildning
Den praktiska delen av grundutbildningen genomförs under 3-5 arbetsdagar tillsammans med någon av våra utbildade mentorer. Din närmsta ledare bokar in dina första introduktionsdagar ihop med en mentor i er stad. Då får du praktiskt öva på olika städtekniker och lära dig grunderna om hur vi städar på Städarna. Av din mentor får du även med dig tips och trix för att du ska lyckas i din nya roll! ✨

När du genomgått del 1, den teoretiska utbildningen samt del 2, den praktiska utbildning tillsammans med mentor så ska du genomföra ett slutprov. När du fått godkänt på slutprovet, kommer du få ett diplom av din närmsta ledare. Tillsammans med närmsta ledare kommer ni även gå igenom en checklista för att säkerställa att du verkligen fått de kunskaper du behöver för att lyckas i din nya roll!
Klicka på knappen nedan ”Till slutprovet” för att komma till slutprovet. 

Stort lycka till och välkommen till Städarna! Kom ihåg, att du är en hjälte! ❤️

För medarbetare

Städarna Next Step

Städarna Next Step är en vidareutbildning för de som vill ta nästa steg i organisationen och utvecklas ännu mer. Här finns några olika roller att utbilda sig till lokalt. Prata med din närmsta ledare om du är intresserad av någon utbildning

Mentor

Som Certifierad Mentor i din stad är du den som introducerar den nya medarbetaren i de praktiska arbetsuppgifterna samt får henne/honom att känna sig välkommen på sin nya arbetsplats Städarna.  

Du har genom utbildningen fått insikter och verktyg för att  arbeta efter vår värdegrund ABK och tillsammans med medarbetare sträva efter att alltid leverera Städarna-Kvalitet.

Du har blivit utvald av din närmsta ledare för att du är 100% ABK och förmedlar Städarna som varumärke på bästa sätt.

Läs rollbeskrivning

Golvvård

Golvvård 1.0

Extern utbildning går vid olika tillfällen under hösten/våren. 2 dagars utbildning för att bli certifierad golvvårdare. Prata med din närmsta ledare om du är intresserad av detta.

Städarna Leadership 

För att vi ska ha branschens bästa ledare som är riktiga doers med hjärta, så har vi även ett utbildningsprogram för alla våra ledare – Städarna Leadership. På den här sidan samlas allt utbildningsmaterial för dig som är ledare! Du hittar bland annat ett gäng med instruktionsfilmer för timewave och G-suite, eller inspelningsmaterial från interna utbildningar. Här finner du även formuläret för att anmäla dig till våra olika vidareutbildningar! Du hittar lösenordet till Städarna Leadership i ledarhandboken. 

Städarna how to

Här har vi samlat ett gäng med instruktionsfilmer för bra saker att vet hur man gör här på Städarna. Svar på de flesta frågor som kan dyka upp hittar du i MHB men här kan du även se kortfilmer som visar hur man gör. Lycka till!

 

Filmer och utbildningsmaterial

Våra bästa städtips

Städa en dusch

Instruktionsfilm för medarbetarsidan

Tillbud och skada