Trädgård - Ger dig mer tid i hängmattan

Börjar trädgården se lite vildvuxen ut? Finns det detaljer som du tänkt ta tag i men som liksom inte hinns med? Visst kan det vara härligt med trädgårdsskötsel men ibland kan uppgiften växa sig för stor och saker släpar efter. Då kan det vara svårt att koppla av och njuta av sin trädgård. Just därför finns Städarna Trädgård. Vårt mål är att ge dig mer tid i hängmattan. 

Så fungerar det!

Det ska vara enkelt att anlita oss. Kontakta vår trevliga kundtjänst och berätta vad du behöver hjälp med så är vi inom kort på plats i din trädgård. Av praktiska skäl använder vi oss i första hand av de redskap och maskiner som ni själva har i er trädgård. Saknar ni egna redskap tar vi dock givetvis med det som behövs.

Städer som erbjuder denna tjänst:

- Norrköping
- Linköping
- Nyköping
- Uppsala
- Göteborg

Ett axplock av Städarnas trädgårdstjänster

- Gräsklippning
- Trimning
- Kantskärning av gräsmattor
- Skötsel av planteringar
- Ogräsbekämpning
- Häckklippning
- Beskärning
- Snöskottning
- Halkbekämpning
- Sandupptagning

Vad kostar det?

Att anlita oss för punktinsatser inom trädgårdsskötsel kostar från 250 kr/timme efter RUT-avdrag. För vissa återkommande uppdrag, som exempelvis gräsklippning, kan vi givetvis lämna fast pris om så önskas. Givetvis gäller RUT-avdrag för samtliga av våra trädgårdstjänster.

 

Övrig information om trädgårdstjänsten

En hjälpande hand i din trädgård

Alla som har en trädgård vet att den behöver skötas om för att inte djungelns lag ska ta över. Vissa tycker att det är helt underbart att påta i sin trädgård och hålla den i skick medan andra bara blir stressade av att se hur gräset och buskarna växer. Oavsett vilken kategori du tillhör finns det säkert saker där lite avlastning eller experthjälp skulle göra susen. Kanske skulle regelbunden hjälp med gräsklippningen göra att du får tid över till annat som du vill prioritera. Kanske kan en hjälpande hand med rabatten göra att den förvandlas från risigt buskage till prunkande rosenhäck. Så vad kan vi göra för dig och din trädgård? Rensa ogräs, tvätta stenplattor, klippa häckar, beskära fruktträd, skotta snö, vårstäda eller göra fint inför en försäljning? Vi på Städarna är rustade för det mesta och ger dig gärna ett handtag med allt inom trädgårdsskötsel.