Flyttstädning

Flyttstädning kan vara både tidskrävande och ganska komplicerat. Därför hjälper vi dig gärna! Vi utför flyttstädning över hela landet.

 

Så går det till!

Ring eller maila vår kundtjänst för att göra en bokning och bestämma vilket datum städningen ska genomföras, samt hur överlämning av nyckel sker. Tänk på att kyl och frys ska vara avstängda och tömda före städningen. Vi tar med oss det material som behövs för städningen. Självklart ingår även fönsterputs.

OBS! Rengöring av braskamin, balkong och biytor ingår ej men kan beställas separat.

 

Vad kostar det?

Kostnaden varierar beroende på antal kvadratmeter. Innan vi utför städningen får du ett fast pris av oss (där RUT-avdraget är inräknat), som innebär att inga dolda avgifter som fakturering, framkörning eller material tillkommer. Kostnaden innefattar en komplett flyttstädning inklusive garanti att du som kund är helt nöjd med städningen. Efter utförd städning skickar vi en faktura på det fasta priset till din nya bokföringsadress. Har någon rökt inomhus eller är det så att bostaden inte städats på länge kan flyttstädningen helt eller delvis klassas som sanering och det oerhört viktigt att du informerar oss om detta. Anser Städarna att flyttstädningen helt eller delvis klassas som sanering har Städarna rätt att debitera extra för detta enligt gällande prislista. Detta utför alltid i samråd med dig som kund.

http://www.stadarna.se/offert/

 

”Städarna utför flest flyttstädningar i hela Sverige”

 

Garanti:

Om du mot förmodan inte är nöjd med vårt arbete kommer vi självklart tillbaka och åtgärdar det du inte är nöjd med. Kom ihåg att anmäla din reklamation senast sju dagar efter utförd flyttstädning! Reklamationer senare än sju dagar beaktas ej.

Avtalsvillkor:

Klicka på länken nedan för att ladda ner fullständiga avtalsvillkor för flyttstädning.

Allmänna avtalsvillkor flyttstädning

 

 

Har du frågor?

Vill du ha svar på fler frågor? Utnyttja chattfunktionen längst ner till höger på sidan. Vi har även kontaktuppgifter på respektive stads sida.

Frågor & Svar

Ditt städteam

Våra städteam arbetar alltid två och två. Använder du oss flera gånger får du alltid samma personal som arbetar diskret och effektivt hemma hos dig.

Kontaktuppgifter

Vad kostar det?

För att snabbt få en korrekt prisuppgift ringer du kundtjänst på 0771 – 480 480 alternativt skickar ett mail till info@stadarna.se

Ring 0771 - 480 480